Sunday, July 27, 2008

21

Expo menjaro udm
Aku ditugaskan jadi sekretariat utk bahagian jualan
Jadi ketua plak tu..adoi..
Yg lebih mnakotkan nya kna jual brg2 HPA
Produk2 kesehatan..ala yg kopi radix tu ..tu la produk HPA




Wah..aku da la x pnah pkai brg2 kesehatan ni
Apatah lg produk HPA
Tibe2 je kna jual plak barang2 HPA..hoho..tpaksa la blaja apa kegunaan setiap produk tu..
Satu pngalaman baru..pngalaman baru msti la best kn..
Pastu ade ceramah ”aura bidadari”
Actually sape yg da pnah join program menjaro ni
dia da taw la basic2 psl menajaro ni..
menjaro ni actually mngajar kite guna otak kite semaksimum yg boleh
supaya aura kite dapat dikeluarkan
jgn risau ini tak guna langsung unsur2 syirik..gune ayat2 quran seratus peratus utk memaksimumkan pnggunaan otak n tenaga dalaman kite
lgpon ustaz yg bertauliah kat udm ni pon gune cara ni
n plg best boleh hypnosis org..hehe

birthday saye


ejah n ong kot yg g bli kek utk aku..
kek bluberry tp tepi dia ade coklat melt..sdap taw..
tapi masa tu aku da x larat nk makan sbb knyang mkn lunch
ingat nk g clbrte kat sri wangsa..restoran yg ade class sket la..


tp tgk2 sri wangsa tutup..sedih btul la org melayu ni..
asal cuti umum je msti nk cuti gak..cmne bisnes melayu nak maju..adoi..


last2 kitorg g mkn kat tok jembal fud court..ok la sdap gak lauk2 kampong dia..

nk ucap time kasih la bnyk2 kpd sume yg wish aku
nombor celcom : Fadilah diyana,Dee,Mummy n adek2, Eda, Amar, Mawardi,, Yaya,Nia, Bedi, Yus, Angah, Ita
nombor maxis : kak dayah,kak Qish ( rumate), eton,fatin mira, epul twinny, shima, ong, anis, wa, fad ajim ( adek laki saye sorg), ili, cah, enie, adeebah
friendster : hanifa, liyana hairi, wani, prakash, alif, amar rafat
blog : quya
hadiah2 :


kakak rumate saye hadiahkan saye lampu tido yg sungguh cantik n romantic..hehe


kak jima hadiahkan saye tudung oren yg sungguh cun boleh pkai dgn baju kos. Jadi skang saye ade 2 tudung kos..heee..leh tuka2 pkai..


hadiah misteri..drpd sape ye..smpai skang x taw sape bg hadiah tu..dpt masa tgh malam bday saye taw..tp rasa nya dr kakak2 kot..


fadilah diyana sudah bg saye hadiah awal2 sblom balik udm lagi..hadiah nye beg yg sgt cantik.suci dan bersih..thnks fad !


kak dayah bagi saye kad yg comel

call daripada org tua mengada2 !
dia baru abis meting sbb tu lmbat wish..ingat tak nak wish..hehe

cite masa malam hari jadi..
kakak rumate aku x de sbb dia g tdo umh sdara dia
sblom tido g la toilet dulu kn buat apa yg patot..
balik bilik tnmpak sekor lipas ..alamak..mcmane nk tdo ni..nnti dia dtg merayap..
pastu tibe2 plak masuk lg sekor lipas..
waaaa..lg la aku da cuak.wuwu..
dan perkara yg sudah dijangka telah berlaku..2 ekor lipas itu main2 bjalan2 di bilik aku..naik atas katil aku, naik atas katil rumate ku..
aku pon melompat la dari katil ke katill..wuuwu
pastu msg la rumate ckp ade lipas..dia pon gtaw soh amik shiledtox dlm laci dia..
alhmdulillah boleh la aku beradu tenaga dgn lipas..aku pon spray dia..tp dia masih ganas lagi..aku pon masih mlompat katil..bukan mlompat parti ye..hehe
lama jugak..then utk ilangkn ketakutan seorg diri gayut la tepon..
smpai keadaan sudah selamat n x dgr sbrg bunyi dr lipas2 itu (mnunjukkan lipas itu sudah angkat bendera putih la)
baru la boleh tido..pergh..pnat gile...cabaran btul di malam hari jadi..hahah

pjumpaan dgn junior



malam 21 julai 2008 kami student BCS sem 3 sudah btungkus lumus mau mnjayakan malam bsama junior yg dibuat secara haram..
er mkna nye tidak minta kbnaran la..pendek kata x de permit la..
tapi kite mrancang Allah yg mnntukan..


junior


satu hari tu x de letrik..da cuak da cmne la nk buat majlis ni kalu tak de letrik
phiasan tmpat sudah buat ptg tu..tema nye smstinya oren..
belon oren ngn putih..cntik wooh..
da dkat maghrib pon stil x de letrik



dgr2 khabar angin kata esok pagi baru ade letrik..aiyoo..berat la cmni..
balik hostel plak nk siap2 tuk malam tu..
seronok betull..sbb da la x de letrik..x de air gak..waaaaaaaaaaaaaa..tensen..
aku n ejah pon decide mau ke umh rumate lama ejah, dee la..
dia duk blok baru..da la kat umh dia ade letrik..ada air jugak..Cuma jauh la nk jalan..
siap2 kat ctu..tibe dpt berita mutakhir kata da ade letrik.alhmdulillah sume nye da bjalan spt yg dirncangkan..


kelas ku dan senior


sronok taw mlm tu sbb bukan saje dpt knal junior..malah video yg bdak2 laki kelas kitorg pon best gile ah..pndai btul bdak2 ni berlakon..diorg wat video clip nasyid..comel gile..heee tp syg diorg x nk bg kat kitorg..sob2



abes majlis ada la mkn2 cket n sekali lagi aku smbut bday lagi sekali
hehe saje je la nk blanja diorg mkn kek..


1 comment:

acax said...

wah, meriahnya..
moga dilimpahi kasih sayang yang tidak pernah akan terputus..
salam sayang, acax.

Google