Saturday, February 11, 2012

www.auniez.com

Hey awak.. perasan tak apa yang lain dalam blog ni? Selain dari rupa antara muka nya? Cantik tak banner kita ? :B

Yeh pandai 100 markah untuk awak. Kita dah ada domain sendiri hoyehh --> www.auniez.com. http://blackchix.blogspot.com dah berkubur hewhew. Actually tak berkubur mana, Cuma redirect je ke auniez.com

Kenapa kita nak ada domain sendiri? Sebab nak branding kita lah. Dan nak nama sendiri dalam blog yang tersayang walaupun tak update. Lagipun nama blackchix tu kalau search kan nanti macam2 pelik yang keluar :O so sekarang kalau korang nak search apa2, bolehlah search auniez instead of blackchix ok?

Mesti dulu ramai tanya, kenapa blackchix? Err…sebab kita masa muda2 dulu gelap, suka main panas, so jadi lah hitam..dah besar ni je cerah sikit :B Dapat nama blackchix pun inspire dari movie white chick. Sebab kita black, jadi la blackchix kehkeh

Auniez.com dah berusia 2 minggu. Nak update tak terupdate seab konon2 busy dan bila nak update pulak mood update hilang pulak

Dengan ini, saya merasmikan auniez.com dengan lafaz bismillah *tepuk-tepuk tangan*

Pheww..nasib baik ada simpan html file untuk blog dulu..blog list kita dah hilang. Kena masukkan balik. Adeh..

Siapa2 yang nak blog nya dilistkan dalam blog ini, mohon tinggalkan link di ruangan komen..maceh..


9 comments:

Rain said...

cantik header! riang ria gitu :D

aunieZ said...

hehe maceh..

Fahmi Raazali said...

Tahniah... dah ada domain sendiri... :-)

Liza Razak said...

Bestnyer dah ade domain sendiri..cool!! :)

hamzah ian said...

awww... simple.. senang nak ingat.. ehehehehehehehehe

aunieZ said...

Fahmi Raazali : terima kasih :)
Liza Razak : ahha nt awk pon boleh beli jugak
hamzah ian : waaa..hamzah ian komen blog saya..senang kan nk ingt? kehkeh

Cik Muda said...

same-same....~~

Syuzana Abd Halim said...

alaa...terlewat datang la plak utk upacara perasmian... hehehe... nak clap 3x gak =)

header memang cantik... seseorang dah datang utk lengkapkan puzzle auniez =)

Rain said...

amboi ayat syu.. sweet.

Google