Monday, August 02, 2010

Emak siapa cool? mummy, i miss u !!!!


Blog lama tak update. Mummy kata tak dapat internet lagi ke? Dapat la mummy tapi Cuma tak rajin nak menaip panjang2 sebab proposal pun baru habis taip.

Usha2 blog orang setelah sekian lama tak blogwalking. Dan pergi ke my feveret blogger's blog, miss Hanis Zalikha yang cantik about Emak Youtube. Haha sangat lawak la lagi cool emak mohd khairuddin. Lagi2 masa mula2 dia nak set camera and her expression bila berjaya start record that video...sangat mengingatkan kepada emak saya yang selalu minta tolong nak guna computer dan suka tengok youtube

Mummy, enjoy this video. Tapi bak kata Hanis Zalikha, no need to record video for me haha…I know u won’t do that mummy. Love and miss u so much..can’t wait go back home, mahu main masak2. Lagi sebulan weiiii…

Rojak English since baru lepas watch that video la, makcik tu campur2 speaking haha

p/s : kejap panggil mummy, kejap panggil mak..hehe I call my mum , emak but bila mahu gedik2, saya akan memanggil dia mummy



4 comments:

iniAKU said...

so skrang kira tgh menggedik la ni?keh keh

[Fadilah Diyana] said...

ske video ni...sure mak awk pun ske nyer lah...nasihat suruh budget elok2...tu yang payah tu...org duduk kat rumah ni pun lg susah nak menabung...hehehe

haziQah said...

izzah : aah gedik nehh hehe
fadilah : ehe comel kn vdeo ni..
haha..mmg sush pon..blela nak pndai urus duit sndri hehe

jincheng said...

Smooth and aerial thomas sabo the links of london fair lends an air of breeding thomas sabo charm sale to the wearer cheap thomas sabo charms and accept discount thomas sabo charms been a apparel thomas sabo charm clearance basal for thomas sabo charms australia centuries, and a alliance accoutrements tradition. thomas sabo clearance sale However, one can achieve it somewhat added chichi and admirable by giving it a hardly avant-garde aberration by interspacing on gold wire or amphibian on adapted thomas sabo australia constructed bond giving a millennium look. Currently Amphibian Chaplet are a actual "hot" actualization account thomas sabo jewellery for their contemporary and thomas sabo charms admirable looks accessible in a thomas sabo charm club array of styles, sizes and colors to amaze the eye.

Google