Wednesday, January 12, 2011

Seoul Garden IOI Mall, New Year Celebration


Siapa tak gembira bila ada orang nak belanja makan? Makan free, terus laju je gembira. Hari jumaat hari rezeki yang sangat murah. Murah rezeki sebab lunch dan dinner, ada orang belanja makan. Weee….syukur Alhamdulillah.

Tengahari, Mrs. Kelly belanja makan KFC dan ayam panggang. Seronok je duk ofiz, tak payah turun beli makanan

Dinner pula, bos belanja makan kat Seoul Garden sempena tahun baru, new year, untuk bagi staf2 semangat baru. Azam pun kena baru juga !

Production Team, maj, Dian, Yana, Ejah, saya n Wina

Seoul Garden IOI Mall ada makanan yang berbentuk steamboat dan panggang. Saya sebenarnya tak reti nak makan makanan steamboat tapi hantam saja la, dah orang belanja kan. Jadi kita kena cuba, janji halal

Malam itu, kami jadi orang korea, makan guna chopstick lagi..arasooo..sampai2 semua dah kelaparan tapi kena menahan dulu sebab bos tak datang lagi T_T

Bila sampai time makan, blur kejap nak pilih makanan apa, sebab semua mentah jadi kena masak sendiri. Saya pilih daging macam2 daging, salah satunya Daging black pepper. Sedap juga. Seafood yang kena masak steamboat, saya tak reti makan, jadi kureng makan makanan2 sperti itu


introduce my new colleague,Pei Ling, Kensie, Lung, Wina n David. Dua orang kat blakang tu rakan terlama

Tapi yang penting malam itu enjoy dan dapat pergi tempat baru, dapat kenal tempat baru dan dapat kawan2 baru

Black background, skndal Zar n Lung :p , Production Team lagi + Intern Students :)

Tapi yang lawaknya cara kitorang makan, makan daging sahaja pastu sumbat semua dalam tempat memasak tu, pastu kekenyangan, pastu tengok meja satu lagi orang lain tak habis makan. Sebab cara makan yang betul adalah sayur dibalut dengan daging2 dan bahan2 yang telah dimasak dan sos2 segala. Tapi tak kisah la, asal perut kenyang

Dan untuk dessert ada aiskrim yang macam2 jenis dan makan dengan kacang. Salad dan desert yang macam cendol pun ada jugak ;)


Tapi hari itu saya sedang menahan sakit perempuan T_T
Sampai rumah terus collapse

Gambar dari wina dan majdah

p/s : Thank You boss for the dinner.. makin murah rezeki bos lagi sebab selalu belanja kitorang. yang bestnya nanti ada lagi event makan2 bersama colleague lagi sebelum Chinese New Year ^^,


3 comments:

Majz said...

yeayhhh!!! can't wait b4 cny and vacation in d next 2 months ;D hehe

Anonymous said...

kami rakan terlama.. haahah.

ejah

8thplorace said...

auniez... boleh tolong iklankan 8thplorace ke Unisza tak? game seakan-akan explorace (treasure hunt). terima kasih. maklumat boleh didapati di

http://8plorace2011.blogspot.com/

terima kasih.

Google