Friday, March 02, 2012

Lain orang lain cara makannya

Setiap orang ada cara makan yang unik. Walaupun kamu ni best friend, macam isi dengan kuku, tidur sekatil sama2, tapi tak bermakna cara kamu makan sama, cara kamu fikir sama. Haaa..kalau tak percaya, tengoklah ni


Cara gigit jagung yang berlainan. Ada yang makan dari atas sampai bawah, ada yang makan dari bawah dan habis satu bulatan, ada yang makan dari atas dan habis satu bulatan. Macam-macam cara makan...

Dah lama tak lepak dengan BFF petang2 macam ni. Turun bawah, jalan ke luar, beli jagung dan duduk2 tepi kolam renang sambil makan jagung. Oh dan tak lupa juga pasti lah berposing bersama2 menggunakan Samsung S2 yang cantik gambarnya..

♥ bff


10 comments:

Cik Muda said...

rindu pada kawan2 lama....~

Rain said...

haha lawak okay gambar tu.

ukhwah terasa di hati :)

nurdani said...

suka makan dari bawah. cantik gambar tu by the way

Noh Kodiang said...

stylo header....

noh suka makan jagung dari tengah...slalu nya la...

syafiqakarim said...

makan dari atas.tp segara membulat2
hahah

missina said...

betul tu,,makan membulat,,nmpk kemas skit,,hehe

jehanfrhin said...

suka patahkan dulu jagung tu baru makan..heh~

TEH DAN KOPI said...

saya gigit bawah dulu..hahaha ape maksudnye ye?

aunieZ said...

haha tak taw juga ..mungkin boleh buat research cara makan jagung :)

zhey five | ehwansah jailani said...

hasikkkk makan jagung bakar..... bagi ya.....

Google