Thursday, December 13, 2012

SuperCun Wedding : Rental @ Sewa Barang Kahwin

Facebook fan page yang saya suka like sekarang adalah berkaitan dengan wedding / majlis perkahwinan. Oleh kerana bajet saya comel2 je untuk majlis perkahwinan saya nanti, sukalah saya nak DIY wedding saya nanti.

Jadi antara fanpage facebook yang saya suka dan selalu tengok adalah SuperCun Wedding Rental!

Kalau korang macam saya juga, tak nak majlis perkahwinan nanti membazir,murah dan boleh jimat beribu2 tapi still nak majlis yang cantik, gorgeous dan supercun, korang kena la like SuperCun Wedding Rental

Apa yang ada dalam SuperCun Wedding Rental?


Kat sini korang boleh sewa macam2 yang korang nak untuk majlis perkahwinan korang seperti Photobooth & Wedding Rentals , Guestbook Corner,bekas hantaran,camera polaroid, baju nikah/ veil dan macam2 lagi. So bila sewa, korang dapat berjimat banyak dan boeh guna duit untuk hidup korang selepas kahwin nanti weeee...


Kat SuperCun Wedding Rental, korang just pilih mana2 barang yang korang suka daripada koleksi mereka dengan harga yang sangaatttt berpatutan dan jimat masa tak payah nak susah pergi satu kedai ke satu kedai lain untuk beli barang DIY majlis korang nanti.


SuperCun Wedding ni adalah photobooth specialist. Lagi pelik tema wedding korang, lagi dorang suka tahu ! Kalau korang suka tema vintage, lagi lah SuperCun Wedding Rental boleh buatkan satu tema vintage marvellous untuk wedding korang sebab dorang memang pakar dan suka vintage theme.

Sejarahnya SuperCun Wedding ni sebenarnya adalah " Online Rental Store" bagi barang-barang perkahwinan seperti dekorasi, dulang hantaran, centerpieces, alatan pelamin dan sebagainya. Semuanya adalah barang-barang daripada Majlis Perkahwinan tuan punya kedai.


Kepakaran SuperCun Wedding
1. Photobooth:
Photobooth berdasarkan Wedding Theme pilihan customer (cth: retro/english vintage/malay vintage/tradisional/balinese/fairy tales/arabian etc) ..
2. Guestbook Corner:
Mereka mementingkan kreativiti dengan menggunakan alatan2 yg pelik untuk tetamu korang menyampaikan ucapan pengantin baru kpd anda.

Kalau korang nak pergi melawat kedai SuperCun Wedding ni, korang bolehlah ke Teratak SuperCun, Meru, Klang.


Nak tengok gambar2 dan berinteraksi bersama mereka, boleh la like facebook, follow blog dan website SuperCun Wedding

Facebook: http://facebook.com/SuperCunWedding
Blog: http://supercun.blogspot.com
Website: http://www.SuperCun.com

Cepat2, jom sewa barang kahwin di SuperCun Wedding


1 comment:

AyongAtikah Zaid said...

assalamualaikum...salam perkenalan! ayong join jugak ga ni...all the best to us! :-)

Google