Tuesday, June 17, 2014

Another 10 Weeks to go!

Yes it is another 10 weeks for baby to pop out from my tummy and it means the little baby is 30 weeks in my womb :D

Insyallah lagi 10 minggu kami akan bergelar mak ayah. Perasaan ? Of course excited dan berdebar. Dan at the same time rasa seronok dan tak sabar nak jumpa anak mama ayah ni!

Kalau ikut due date adalah pada 20 August 2014. Kalau baby lahir pada due date, kami baru nak sambut 10 months monthsary hikhik.



So far, persiapan barang2 untuk bersalin dan baby dah 70%. Beli dan buat checklist tiap2 bulan sebab ikut budget juga. Harap2 dapat berpuasa penuh tahun ni. Baby jangan keluar cepat sangat. Mama nak puasa dan raya dulu. Kalau nak keluar awal, raya kedua pun boleh. Jangan keluar raya pertama, mama nak makan ketupat!


2 comments:

Basyirah Abd Rahman said...

Sebenanye x brp nak paham. Knp lagi 10 minggu baby nk keluar ? Sbb baca entry baby baru around 6~7 weeks? hehe.. maaf kalau saya silap paham..

Anyway congratz for your first baby!

aunieZ Haziqah Auni said...

sebab tu throwback hehe..tq for the wish :)

Google