Tuesday, September 22, 2009

kenapa blog ini harus bermasalah?adakah ini disebabkan nuffnang?

bila pulang dari kampung ke rumah, terus minda ligat berfikir..mahu cerita apa ya di dalam blog?

bila jari jemari ini semangat mahu membuka blog kesayangan sendiri yang dirasakan cun ini, tiba2 DAMN! blog rosak balik!!! kali ni lagi teruk! sebab langsung tak boleh buka...keluar blog merepek tulis ni

We're sorry, but we were unable to complete your request.

When reporting this error to Blogger Support or on the Blogger Help Group, please:

* Describe what you were doing when you got this error.
* Provide the following error code and additional information.

bX-8w08ay
Additional information
host: blackchix.blogspot.com
uri: /2009/09/di-hari-raya-terkenang-daku-pada-si-dia.html

This information will help us to track down your specific problem and fix it! We apologize for the inconvenience.


waaa T____________T tengok! terpaksa sekali lagi tukar template.bukan sengaja mahu tukar ok.tak larat dah..lagi2 kena link semua blog balik .penat taw!!! wuwu

saya tak pasti.adakah ini disebabkan iklan nuffnang? dah dua kali saya try letak iklan nuffnang dalam blog saya.dan tak lama kemudian blog saya akan rosak..help me!!!

tetapi harus bersyukur.ingatkan blog da kena delete ke remove ke.jadi harus bersyukur sangat sebab blog masih wujud lagi

entri raya?nanti sahaja lah.lagipun gambar raya tak banyak pun.adios! esok balik teluk intan pula, kampung mak

p/s : ada orang tu suka sangat ramai awek cun pergi beraya rumah dia.ha mesti da ngorat semua kan


4 comments:

sabir said...

relek la setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya

nuyu farhan said...

penah gk jadi gini...cm lipas kudung je rs pastu..hehe

selamat hari raya :)

haziQah said...

SABIR - ye baik...!

NUYU - adeh..rsa nak tcabut je sume anggota bdn..huuhu

[Fadilah Diyana] said...

kena hack ke???gi la menuntut dengan hacker kat udm...mesti pasni blog awk kebal...ehehe...

p/s-giller rajin nak tukar2 url2 ni...better awk save awal2 url2 tu pasni xyah nak ubah semua...

Google