Tuesday, November 24, 2009

keinginan yang tak terlampau sangat

masa pergi Kuantan hari tu, kitorang pergi ke East Coast Mall, saje nak berjalan2 cuci mata walaupun duit tarak. Aku singgah la ke kedai Padini kot tapi dalamnye ade sume brand bawah dia macam Vincci, P&co dan sewaktu dengannya. Tak berminat pun nak beli baju , seluar, kasut atau aksesori di situ. Tapi satu benda je yang tak kan fail grab my attention, SHADES ! sudah lama kepingin benarnya mahu membeli cermin mata besar yang baru tapi tak jumpa lagi yang menepati citarasa. Haziqah kan memang cerewet. Aku sayang je lagi shades purple ku itu tapi saje mahu mencari koleksi terbaru shades.


And these shades really take my heart away. Entah berapa kali aku mencubanya dan cuba teka mana tahu yang aku beli? Dua-dua pun aku tak beli..haha sebab : tak tahu nak pilih yang mana satu. Aviator or rayband , trend masa kini tapi sesuaikah dengan muka ku?; the square and big one sangat cool tapi macam sama warna dengan my skin color, nanti tak nampak perbezaannya lalalalala

So my lovely readers, which shades suits me the best.?Help me to choose it. Atau dua-dua pun buruk di muka guwe?Kalau ada rezeki dan jodoh, jumpa shades tersebut lagi, insyaAllah saya akan membelinya :D

selamat hari raya Qurban, aidiladha, haji ! saya raya kat kampung ramai2, qurban lembu juga..wah kumpul ramai2 bersama keluarga bukankah menyeronokkan??? anda pula bagaimana?


9 comments:

cOkElaT said...

hoho sy rase aviator lbh sesuai tuk akak....

mawar said...

yup aviator rulez

mmawarrrrrrrrrrrrrrrrrr said...

keinginan yg mbuak2 = undisclosed desire

haziQah said...

COKELAT - hoho ye ke tq 4 ur opinion :)

MAWAR - ok2 aviaotor sgt hos msa kini haha ..taw la mng myline k teror english :p

Muhammad 'Aizat bin Anwar Apandi said...

org pakai apek pon xobses sunglass mcm die..hik3

Mawar said...

WTF???

exyliusssss said...

http://www.sfgate.com/cgi-bin/object/article?f=/c/a/2007/10/28/LVU5SV0FC.DTL&o=0

Kawan lama gua, wat website sndiri, paints shoes, promote the biznez, at the age of 20!

kita? Kat mana kita skang? *sob sob.

Jeles tol ngan dak tu.

PS: Dia minat aviator gak :P

http://userpics.muselive.com/pics/LARGE/5abbe1d8f9428ff26b9f4740fed8ba7c/32594-LARGE-photo%20202.jpg

[Fadilah Diyana] said...

kita ske tgk awk dlm pic ke-2...nampak lg style...ehehe

haziQah said...

AIZAT - org pkai spek beza la dgn org pkai sunglass

MAWAR - Cun la kwn tu huhu org yg reti seni2 lukis ni mmg sng buat duit

FADILAH - hoho ye ke tq fadilah

Google