Wednesday, December 23, 2009

mendirikan masjid dapat baby comel



Wedding everywhere, kad kahwin melambak dapat ( ohh melambak satu pembohongan), kenyang makan nasi minyak je di hujung minggu, but yet I love wedding he kenapa? Sebab tak sabar nak kahwin? Kind of but tak de calon T_T

Last weekend, ada dua wedding yang saya datang. Satu, wedding second cousin saya kak diyana di taman botani, putrajaya. Theme color : blue turquoise and garden wedding. Saya paling suka baju pengantin dia sebab cantik sangat dan saya pernah berangan nak buat baju seperti itu satu ketika dulu. Macam baju2 artis pakai pergi awards tu. Second, wedding cousin saya punya jiran kat Ampang Indah. Pengantin tu bercinta dah 13 tahun sejak zaman sekolah rendah masa masing2 jadi pengawas hoho mantap. Anyway congrates kepada semua pengantin baru dan semoga bahagia dan berkekalan sehingga akhir hayat




abang2 buli adik

tolonggg sayaaa

Tapi the best part this weekend is dapat jumpa anak sepupu saya yang semakin comel dan nakal. I really2 love them. Telatah mereka sangat mencuit hati dan boleh hilang segala tekanan main dengan mereka. Qaisara aina dah la tembam sangat dan sedap betul gomol dia, adif yang semakin petah berbicara, adif yang sangat nakal dan selalu buli adik dia tapi comel je bila bergurau dengan mereka and last but not least sarah batrisya yang buat saya geram sokmo sebab banyak bunyi..grrr..geram betul!

Nak peluk,cium je mereka kuat2 tak nak lepas.Rasa mahu jadi babysitter diorang yang comel2 ni. tapi kasihan sungguh saya tengok cousin saya, kak ain and abang aznir sebab tak penat dan tak jemu layan anak mereka yang nakal tu, redha je . ummi iqa @ mak long iqa love you so much !


Pertama kali, makan di restoran arab, Al-rawsha yang terletak di jalan damai. Kat situ memang banyak kedai arab tapi kedai yang ni menjadi kegemaran family aunt saya. Nasi kambing dia sangat sedap dan memang patut dicuba tapi kena makan 4-5 orang baru boleh habis. Kebab ayam dia pun sedap daripada kebab kambing sebab kebab kambing dia macam terlebih minyak dan lemak. Air barbican adalah air yang wajb minum di sini, rasa ketagih doh lepas minum. Teringat kat majdah, ong, ejah sebab kami suka kongsi2 makan dan penggemar kambing. Rasa nak ajak diorang dating sini makan.

Dan saya jumpa tini 3R @ penyampai radio hot fm yang makan di situ juga bersama suaminya yang hot dan rakan2 mereka. Haha kantoi usha suami orang aduhhh :p tapi tini makin slim sekarang dan makin cantik. Bahagia je melihat dia bersama suami tersayang. Oh bilakah mahu hidup seperti itu jua

My prince charming, where are you? duhhhh


4 comments:

Anonymous said...

mengawan ? ...eee. gua dh pk laen daa..

Eyriqazz said...

Lain macam je tajuknya?Hehehe...

Eyriqazz

nieja said...

pnjang nya entry.
tapi i tnmpak nasi
arab.. waaaaaaaaaaaaa
tliurrr.. da lame x makan T__T

nieja said...

pnjang nya entry.
tapi i tnmpak nasi
arab.. waaaaaaaaaaaaa
tliurrr.. da lame x makan T__T

Google