Wednesday, September 08, 2010

kad raya semua elektronik sudah..

semua orang dah pandai berjimat sekarang ni sebab tak payah beli setem. semua kad raya kita tag orang di facebook sudah..


tapi masih ada lagi kad raya yang diberikan tangan ke tangan atau suruh abang posmen tolong hantar. buktinya saya dapat dua kad raya yang original taw!


kak Asmaa Salsabila

Zhie Xi

apa2 pun selamat hari raya! makan ketupat ingat saya :p

dan ini adalah kad2 raya elektronik yg sy dapat di muka buka



Cah @ Nabila


bibah & budakHebat


Harris


Tengku Izzah & Azren Sharif


asma' Hashim & Ali-Al amiri


Nadia


farah marsha & syaerah


kak Lia & kak Ika


Kak Mena & Luqman Maat


Cahsyara Asca


Puan Connie


Bella & Mirul


Wani & Syazwina



5 comments:

Jiji-Fify said...

SELAMAT HARI RAYA, ZIQAHHH!!!

haziQah said...

slmt hari raya to0 jiji!

BlogSyarih said...

selamat hari raya.wah banyak dapat kat raye.

ish malu la camni said...

kita tak dapat pun?!

haziQah said...

alalala..pe kata amik kad raya tu n ltak kat blog aina? ;)

Google