Saturday, December 04, 2010

banjir di UniSZA : terlebih air sudah



kolam renang muncul kembali di UniSZA

Hari itu, tiada air setitik. Tapi hari ini terlebih air sudah. banjir di blok2 asrama baru , blok B-D, F-I. hanya boleh didapati di bulan 12 iaitu musim dingin di UniSZA sahaja semasa monsoon cup sedang beraksi tapi di sini tiada kapal layar dan skipper yang hot dan kacak.



jom la kite bermandi-manda

Hanya cuaca sejuk tahap winter. Apa2 pun kita hendaklah bersederhana dalam semua perkara. Ubah gaya hidup anda!



best nye..tak payah pergi TER lagi :P




wooo tengok..bawah blok kte da ada swimming pool taw

Walaupun minyak naik, gula naik, anggap itu dugaan dan kita seharusnya bersyukur dengan kerajaan Malaysia kerana sudah bagi kita belajar di universiti ini.



1,2,3 terjunn

Gunalah basikal menggantikan kereta yang banyak guna minyak, gantikan garam dalam minuman supaya kita lebih banyak makan garam dalam kehidupan dan lebihkan manis dalam senyuman. Boleh tak? Tak sabar nak tunggu pilihanraya akan datang :D

tapi...gimana parents guwe mahu amik guwe dan barang2 guwe di sini..ayyooooooo


4 comments:

cik siska ^_^ said...

wow,,,air dah naik...syukurla sy da sampai umah dulu..kalo tak..eiii... habis la kaki ni kena ulat air...bajir punye pasal...

Majz said...

eww..sgt geli dgn ulat2 tuh taw..nk temuntah..xnk tgok bwh tp kalu xtgok nti kaki msuk longkang lak..wuwu g la swimming sowg2 kt bwh tuh...wahaha :p

sya elmi : ) said...

banyaknya air ! macam swimmingpool betul je. teringin nak main.
along , jaga diri ye.I Love You !

The Bee And The White Roses said...

blok baru banyak yang kena banjir besar gini..terutama blok yang belakang2 tu..dulu masa duk blok g memang seksa la randuk air je korje..huhu..alhamdulillah sekarang duk blok khawarizmi okey la sket..isk..isk..

Google