Thursday, December 16, 2010

muka macam budak lepas habis SPM kah? nampak sangat tak matang lagi tapi itu tanda awet muda

Tempat : Giant, Shah Alam Mall
Tujuan : membeli sedikit barang dapur( minyak , garam, cheese ) yang diminta oleh mak bersama adik2 yang berumur 13 dan 10 tahun
Situasi ketika di kaunter pembayaran, Staff Giant (S) dan saya (H)

S : Mak suruh beli barang ek?
H : Mana taw?
S : Tadi mak ada call, suh tengok anak dia. Lepas beli barang ni balik ek
H : Ok..
S : Rumah kat mana? Mahligai ek
H : Tak la kat belakang Shell
S : Datang naik apa? Jalan kaki?
H : Tak la, naik keta la
S : Dengan mak ke
H : Drive la..
S : Ooo berani..umur berapa?
H : Teka la…
S : 17 ek?
H : (giggle) Huhu dua……dua..puluh..tiga…
S : Tipooo…
H : Haha betul la..tak caye? Nak tengok IC? (tunjuk IC sambil bayar barang)
S : Ok2..nanti kem salam mak. Balik rumah terus.
H : Errr……


muka budak tak matang

Adakah saya nampak macam budak lepas habis SPM??? Wahaha…6 years younger..always look sweet 17 KAH KAH KAH ( gelak chika). Kira sama baya dengan adik saya yang habis SPM.

Awet muda LOL tapi muka makin banyak jerawat T__T


10 comments:

Majz said...

lalalala~ kalu awk 17, sy 16 la..sweet 16...wakakaka ;D

haziQah said...

ceh..bdk skola lg..x matang :p

Mohd said...

Huhu.. belum baligh lg kut.. ahaha.. *jgn mara

zhie xi (^_^) said...

mesti budak kaunter tu laki2 kn kn kn???... hehehe

mmg seyess.. kmoo muda.... :)

haziQah said...

mohd : x baligh lg? errrrr

zhie xi : ahha of kos la laki..kalu pmpuan x kn la nk ngurat pmpn heee
tp kamu lg comel yaw

dari~ummie said...

yooo! haziqah selalu nampak mcm awet muda...hehehe...

p/s:baju biru yg cantik! :)

cik asma' said...

kak iQa yg coOmel!!!

haziQah said...

bari'ah : hihi awet muda slalu kna mkn ulam tp sy jrang mkn ulam :p

asma : kamu lagi comel :D

Aisyah Helmi said...

along memang comel pun.
haha,lelaki tu geli ohh!

Mawar Merah said...

Mmg nmpk mudo lg.. (^.^)

Google