Monday, July 18, 2011

Best gila kalau ada exam macamni


Aku harap aku 4.0 flat or A++ kalau ada exam macam ni ^_^


5 comments:

cik_muniey said...

em, nk jwb ni leh rujuk fb or x? hehe

Anonymous said...

arrghhh 36 markah ja... gagal utk A..

X-BsC

aunieZ said...

cik muniey : hehe blaja mlm sblom exam puas2 :p

anonymous : haha..blaja la smpai lulus

aboyandnick said...

Hari ini kita cakap pasal rempah ratus. Korang ni tahu makan jer kan?. Tak pernah pun amik tahu. Jadi ada sikit info ni korang bukak la. Sekurang-kurangnya bagi seorang wanita tahu la bile mak mentua tanya nanti tak pun bagi lelaki bila mana isteri suruh beli kat kedai. Nanti tak tahu pulak. Sama-sama kita kongsikan
http://dapurbujang-aboyandnick​.blogspot.com/2011/07/rempah-r​atus-terulung.html

fadilahdiyana said...

ha'a...sama mcm anonymous... kita xreti soalan 1...tau group n event jer...ehehe...wat test yg fb generate ttg percentage fb freak pun kita dapat low marks...ehehe...kena lbh mengaktifkan diri ni...ehehe

Google