Friday, April 13, 2012

Hadiah dari Tourism Malaysia

Ingat tak suatu ketika dulu, pernah kecoh tentang fan page yang mahal dibayar oleh kerajaan Malaysia? Dalam page tersebut juga ada suatu game bercirikan 1 Malaysia yang menawarkan hadiah iPad 2 jika anda dapat mendapat high score dalam game tersebut.

Game tu mudah je nak main cuma nak dapat high score tu susah sikit sebab kena compete dengan seluruh rakyat Malaysia untuk mendapat high score. Saya dan adik bongsu saya saje try2 main game tu, kot kot boleh menang iPad kan (berangan sungguh) tapi setelah mencuba berkali2 masih tidak mendapat high score.
Klik sini untuk lihat review game tersebut


Tiba2 pada suatu pagi, sebuat van pos laju sampai di rumah saya. Saya agak kepelikan sebab takde pun beli barang online dan dihantar ke rumah. Selalunya akan diposkan ke ofiz. Bila dapat bungkusan, itu agak terkejut juga la.

Dan bila bungkusan itu, lagi la terkejut sebab di dalamnya adalah anak patung. Terfikir tak kan lah buah hati saya yang belikan anak patung itu kepada saya. Bila tengok dalam lagi, ada sebuah recyle bag yang tertulis cuti-cuti 1 Malaysia di samping sepucuk surat tahniah dan pengahrgaan kerana menyertai game 1 Malaysia tersebut. Ahahahha sungguh tak sangka memenangi hadiah saguhati dari Tourism Malaysia

SEO New Zealand


10 comments:

merahitujambu said...

tahniah..=)comelnya

Azizan Zolkipli said...

olololo, kiutnya souvenir tu. apa kata, hadiahkan pada Pakcik lah. hehehe ...

Ummi Dania Yasmine said...

dpt gak tapi dpt yg aci aci buka pintu...hihi :=)

Tatie Atikah said...

hehe cute je..kadang2 benda yg kita x harap, benda tu lah yg kita dapat...hihi neway, bday kita sama laj 20 july...
follow u....

Tatie Atikah said...

hehe cute je..kadang2 benda yg kita x harap, benda tu lah yg kita dapat...hihi neway, bday kita sama laj 20 july...
follow u....

puanbee said...

salam ,

seronoknya dapat gift tiba2 mcm ni , surprise sikit kan ...

aReLaN said...

untung la dapat hadiah.huhuhu..tahniah

run aziluz said...

comel! congrats! saya taktau pun ada contest tu hahaha

aunieZ said...

haha rezeki yang tak disangka2

EyA edamanhatiku said...

waa tahniah ..tuah ayam npak d kaki..tuah manusia xsapa tao kn2

Google