Monday, August 18, 2008

begini la menjadi pelajar universiti

Salam..sedih rasanye sbb da lama x updet blog
Msti korg sume rndukan cite aru dr aku kan..
Ala mngaku je la.hehe
Biasa la bile jadi student ni kalu tak bz nama nye kn student universiti kot
Lain la kalu studnt skolah..relax je..
Kalu dulu msa skola bile dgr bnyk assignment la..
Msti rasa assignment tu susah n bnyak ke..
Mmg pon..mlambak2 assignmnt sem ni aku dpt..
Dgn program yg bnyk jugak...aduh..


Dlm bz2 tu smpat lagi kitorg g kua makan..
G pizza hut n restoran apa tah nama dia..taw mkn je..
Hehe..to restoran ni cntik la..restoran ni kat dgn airpot trganu
Ala2 bali gitu..makanan pon sdap gile...



G pizza hut konon2 nk clbrte bday ong..
Hepy belated bday ong yew chuan !


semasa perasmian

Program minggu keusahawanan anjuran kelab keusahawanan UDM n exco keusahawanan MPP UDM
berlangsung mingu lepas gak dr 9 aug - 13 aug
aku malas nk cite kat cni
sbb nnti aku updet gak dlm blog KKU
so kalu nk taw apa yg berlaku spnjg program tu
bca je la kat blog KKU ek
tp x taw la bile nk updet hehe



org lain da blk bcuti ptghan semester dr khamis lpas
tp aku masih duk kat UDM ni
sbb ade seminar myEduSec anjuran fakulti aku
sume bdak ijazah sem 3 n 5 wajib pergi
seminar tu dr 17-18aug
19aug ni aku blk la umah ku di shah alam
Tp...aku cuti 2 ari je..ari jumaat da kna balik UDM blk..
Waaa...kjap je cuti
Da la ade 4 asignmnt nk kna buat cuti ni
Tp...hampeh satu pon aku x tgk lg..hahah...lagha2...


6 comments:

[Fadilah Diyana] said...

awk,kejap nyer kat shah alam...mesti xhabis penat dah kena tambah kepenatan...ehehe

haziQah said...

aah..kjap je..
x de la..x kesah pon pnat tp sronok je..heee

Norazmi said...

salam..iqa nice blog..anyway sampaikan salm ke Ong ckp happy belated bedat..lupa nak wish...cover..padahal x tau pun beday dia....
hehe..anyway miss u guys

Norazmi said...

salam..iqa nice blog..anyway sampaikan salm ke Ong ckp happy belated bedat..lupa nak wish...cover..padahal x tau pun beday dia....
hehe..anyway miss u guys

Norazmi said...

salam..iqa nice blog..anyway sampaikan salm ke Ong ckp happy belated bedat..lupa nak wish...cover..padahal x tau pun beday dia....
hehe..anyway miss u guys

haziQah said...

ahha..smpai ati tak taw bday kwn..hehe..
insyaAllah aku tlg wish kan dia tuk ko ;)

Google