Saturday, November 22, 2008

kempunan nandos

ini entri kedua tanpa gmbar semasa cuti..

sepatutnya time cuti adalah masa untuk lebih banyak gambar..tapi disebabkan kamera bila mahu mngambil gmbar konon2 bateri kong dan juga terlalu asyik berborak smasa lepak jadi tiada gmbar cuti ini..bosan bukan..

sudah lepak bersama deera n wa tapi eton ? tak dapat pulang sebab dia sudah masuk semester baru..itu lah sapa suruh belajar di kolej swasta kan sudah tidak dapat lepak bersama2 semasa kami bercuti.isnin ni pulak deera sudah start practical di firma guaman yang hanya terletak 200 meter kot dari rumahnya..alahai dekat betul..kan seronok kalu tempat practical aku sedekat itu.ernie pulak..macam biasa ntah ke mana..hai Lolitas..susah bangat mahu ketemu kamu skang ni..belom lagi 10 tahun akan datang..

semalam, 22 nov 2008,mahu makan bersama keluarga tersayang di Nandos SACC.nak pegi lepas isyak kata abah..tunggu2 kul 9pm abah tak balik lagi..sedih..kul 9.10pm baru balik and gerak g SACC.smpai saja di depan Nandos..pelayan itu kata sudah tutup..wuwu..kempunan nandos..saya mahu nandos..sudah rindu dgn ayam extra hot smpai terbakar lidah tapi asyik memakannya..kalu nak g sndiri sapa nak tnggung duit..kalu g ngn abah boleh makan apa saja..haha..akhirnya ke kedai mamak Dawood di seksyen 6..adeyh..kalu setakat kedai mamak ngn kawan2 pon boleh..bagi menghilangkan rasa kempunan dgn ayam Nandos maka kami memesan ayam tandoori dan roti nan cheese walaupon mood utk makan sudah ilang tapi sbb bear da pujuk makan la jugak..haha

fakta : saya akan menjadi mudah marah bila lapar


majdah, ketika kami mahu pulang bercuti raya

owh sebelom terlupa mari mnyanyi lagu selamat ari jadi kepada kawan sekelas saya majdah md ahir yang berumur 20 tahun dan kawan baik laki saya mohd sharunezad yang berumur 22 tahun pada 22 nov 2008..smoga kedua2 mereka bahagia bsama orang tersayang dan dirahmati Allah ameen..

sob2..bear ke PD dari ahad smpai khamis jadi fasi..kursus hape tah tapi bawah KPT..sob2

dan akhir sekali..program usahawan yg aku gembar gemburkan sblom ni tak jadi buat tahun ni..wuwu..yang "perhimpunan pemimpin usahawan IPTA' kat UMT mmg tak jadi..baru berangan makan malamnya yang hebat akan di buat kat masjid kristal..huhu..KARNIAWAN plak akan buat tahun dpn kat UUM dari 8 - 10 Januari 2009. sumber : dia cari sekretariat bdak2 UUM

KEBAIKAN DAN KEBURUKAN TAK JADI NYE PRORGAM USAHAWAN NI
kebaikan : tak yah penat2 badan dan abis duit balik terengganu
keburukan : aku da jadi kebosanan tahap kudey


7 comments:

Mohd Ariff Yaakub said...

" fakta : saya akan menjadi mudah marah bila lapar "

maxx lak akan mudah lapar bila marah.. hehe

bnyk sabar ye.. kekuatan ada dlm diri..kita perlu renung & mencari..

haziQah said...

he itu la klemahan saya .kna baiki lg tp bile bab makan mmg fail hehe

ZaHiRaH said...

nak nandos jugakkkk!!!

CHIKA said...

nandossssss?
eiii tak boleh boleh.

(eceh, konon jaga berat)
:P

defactohokage said...

siannya tak dapat makan nando..huhuhuhu..takpe2 rezeki lain orang kot..hahahaa:p

haziQah said...

ZAHIRAH - mari la KL kite mkn nandos sama2..kat ganu x de kn..hehe

CHIKA - sedap taw nandos..rugi tak mau makan hihi

DEFACTOHOKAGE - sian kn..huhu..tape..nnti ade rezki lain plak

aizat@kampus said...

mudah marah ada byk sebab dan asbab...kalo nandos pny pasal g mkn kat kenny rodgers....ha3

Google