Friday, February 13, 2009

calon YDP Kolej Kediaman C : Muhammad'Aizat b Anwar Apandi



kenapa anda harus mengundi Muhammad 'Aizat Anwar Apandi sebagai YDP Kolej Kediaman C( blok A, B, C, D, E, F , G, H , I )?

1. pengalamannya sebagai pemimpin yang memimpin pelbagai kelab dan persatuan melayakkan dirinya menjawat jawatan YDP Kolej Kediaman C
- TYDP 1 MPP UDM 07/08
- Presiden GPMS UDM 06 - 08
- Presiden Kelab Bahsa dan Intelektual Pelajar ( KBIP ) 07/08
- Timbalan Presiden Kelab Astronomi ( KASTRO ) UDM 08/09

2.mesra rakyat dan boleh berkomunikasi dengan sesiapa sahaja

3. kebolehannya berdebat pelbagai isu dengan tenang dan berfikiran rasional dan tidak mengikut emosi apabila dicucuk

4. seorang yang peramah tidak kira dengan orang atas dan bawah

5. seorang yang berfikiran matang dan terbuka dan boleh menerima idea2 baru untuk diketengahkan

6. percaya dengan konsep demokrasi dan tidak takut atau gentar berhadapan dengan orang yang bermain politik kotor dan murahan

7 .kesungguhannya dalam berkempen menunujukkan beliau memang seorang pemimpin yang mempunyai kredibiliti

8. mempunyai banyak jaringan (networking) dengan pelbagai pihak menyerlahkan kempimpinannya

kenapa saya merayu anda mengundi beliau walaupun saya tidak layak untuk mengundi beliau kerana berlainan kolej kediaman?

#saya percaya beliau akan berkhidmat dengan cemerlang kepada masyarakat kolej kediaman C
#saya percaya dengan kemampuan dan kredibiliti beliau sebagai seorang pemimpin yang matang dan berjiwa rakyat
#saya percaya beliau akan membawa suara mahasiswa dan merpertahankan hak2 mahasiswa
#saya dapat melihat kesungguhannya berkempen walaupun tanpa dibantu atau disponsor oleh mana2 pihak

saya tidak mendapat sesen pon semasa berkempen untuk 'Aizat kerana beliau bertanding atas kapasiti mahasiswa dan saya membantunya dari segi sokongan moral daripada mahasiswa untuk mahasiswa


MANIFESTO
1. bersama membawa suara mahasiswa KK C ke tahap pengurusan tertinggi
2. perjuangkan untuk kebajikan KK C seperti mesin basuh di setiap blok, bilik tv, bilik study, tempat parking berbumbung
3. akan menjadi wakil suara mahasiswa KK C dalam isu kebajikan

undi lah Muhammad 'AIZAT ANWAR APANDI sebagai YDP Kolej Kediaman C demi menaikkan nama mahasiswa UDM yang gemilang cemerlang dan
terbilang !

suara mahasiwa suara bersama !
daripada mahasiswa kepada mahasiswa untuk mahasiswa !
Kebajikan Mahasiswa Matlamat bersama
We can change what we need !


6 comments:

absarlegal said...

Juz nak buat bijok sket je...saya nak promote aIzat gak,tapi x sempat nak tulis entry,so saya decide nak pinjam awak punya untuk publish kat blog saya...bleh?kalu x leh terpaksa la saya pulangkan balik...harap2 bleh la

haziQah said...

for sure mr absarlegal ;)
mari la kita memilih orang yang paling layak untuk menjadi pemimpin kita supaya kebajikan kita dan semua mahasiswa terjaga demi UDM !

Anonymous said...

isk3....nampaknya sokongan padu y diberi kpd si aizat...
ehem3 nk tnya la sket ad ap2 ke?? ^_^

tp alang2 2 nape xtolong melobi org y btanding utk kolej kediaman kome?

haziQah said...

ANONYMOUS - ehe..da agak da persoalan begini mesti akantimbul ye la kita ni ppuan n dia laki kan..
kami hanya la teman seperjuangan dan kami telah bkjasama sejak p/raya MPP yang tak jadi dulu.oops :p
calon kolej kdiaman saya ? msalahnya saya x kenal pon deme mcmana nak tlg?

Anonymous said...

nt mpp leni???
huh nmpk sgt... ^_^

tp kn ble xknal la kite kna tlg knlkn lg

klu xsalah sy lam blog aizat wk antra "org2 y bpengaruh di udm" kn kononny la... -_-
hu8 maaf...

saya tgl blog lain tp xknl gk sape calonnya...????

haziQah said...

ANONYMOUS - nt mpp leni kenapa?
er..saya kurang paham apa yang awak cakap..sory..dan beberapa ayat lain pun saya x paham

psl bpengaruh tu..he..tak bpengaruh pon..ramai je masih tak kenal saya lagi..cuma sapa yang aktif dalam dunia blog je munnkin kenal saya ;)

Google