Thursday, April 09, 2009

selepas menghilang

tak tahu nak mula macam mana.rasa da malas tulis blog pun ada jugak walaupun banyak benda nak cerita.kan best kalau bila kita terpikir je apa nak tulis dalam blog terus masuk dalam blog tak yah taip2..masa jalan pun boleh pikir dan terus masuk dalam blog haha

entri sebelum ni pasal hilang.ada jugak yang tahu saya hilang ke mana walaupun pada mulanya tak nak bagitahu saya hilang ke mana. tapi yang tahu tu...ssyyyhhh....! pergi hilangkan diri ramai yang bertanya hilang ke mana...tapi jangan risau semuanya selamat.ye saya masih sihat ..eh tak sihat sangat selepas menghilang ..tapi masa pergi hilang tu sangat best walaupun sakit2..satu pengalaman yang tak dapat lupakan kan..tapi yang saya tak puas hati dengan bos saya ni..maksud saya YDP KKU..saya tak nak bagitahu dia saya pergi mana tapi kenapa dia dapat kesan saya hilang ke mana..benci2 haha tapi sebenarnya saya takut nak bagitahu dia sebab takut dia marah..tapi nasib baik dia cool je tapi tak tahu la kalau dalam hati api membara wawawa


lepas menghilangkan diri... punya hebat tugasan minit terakhir yang dilaksanakan..semua projek hebat2 belaka tahap super saiya kena hantar, present minggu ni.software requirement engineering kena buat documentation requirement.mula2 pikir adooii..susah nya dan tak paham nak buat..tapi bila dapat rujuk buku dan internet alhamdulillah semuanya berjalan dengan baik..sampai lecturer pun puji kami ..itulah kepuasan yang nyata..lain pulak dengan object oriented design..ingat cam senang punye subjek..kena buat documentation jugak..tapi sakitnya memang teruk la..da tak paham..main buat je sampai tak tidur malam..sian yus, eda, an buat sampai tak tidur malam..aku tak sihat kepala da pusing bila separuh malam..terpaksa tinggalkan diorang buat kerja..bersalah ni..lepas ni masih ada 2 lagi projek kena hantar dan tak tahu nak buat huhu

final? mula 19 april 2009 tapi kami mula 21 april dan tiga paper berturut2 sabar je la..

19 april..19 april..19 april..
mantera 19 april..haha
kita tunggu apa berlaku 19 april..
siap la ....haha

saya da kat rumah

tapi..
tak de apa2 lah
bukan semua kita rancang kita dapatkan
lagi2 bila sesuatu yang kita rancang tu tak bermanfaat
lebih baik tak jadikan
Allah masih sayangkan saya
dan dia juga

tapi..saya nak semuanya sentiasa indah belaka kan

saya da kurus..tapi semua orang kata dia gemuk..tapi saya kata kat dia..tak..dia tetap hensem dan comel <3


3 comments:

Evi LoLyta said...

kak iqa hilang ! mana kak iqa ? kak iqa g mana wei ? dh brape hr xde kt bilik. mana dia ? hhaha pelbagai persoaln yg x terjawab oleh ktaorg sume. tbe2 jek blik, owh.. fhm2.. bhagia tu :P

fezaL Mohd said...

selamat kembali.
selamat berjuang ;)

haziQah said...

EVI LOLYTA - hee..bahgia la jugak masa tu tapi..matahri tak selalu ada kan..dan langit tak selalu cerah..huhu

FEZAL- thnks..mari la kita berjuang demi blog tercinta ;)

Google