Thursday, April 30, 2009

menjabu

menjabu? apakah itu....menjabu tu sama lah ertinya dengan yoya-yoya..yoya-yoya tu apa pulak..yoya-yoya tu maknanya pergi berseronok..haa..semua perkataan tu teman sebilik yang ajar so tak payahlah cari dalam kamus dewan ke..kamus oxford ke..memang tak kan jumpa..hanya boleh dijumpai di kamus blackchix.blogspot sahaja..harap maklum :p

menjabu @ NR Cafe,16 April 2009


kak qish, teman sebilik @ barbie, kak zaty @ mulan, haziqah @ dora


chicken chop with gravy sauce and cocunut shake @ NR cafe


pinky ladies..sejak bila pulak jadi lady ni.safwah


hah..duk gosip apa tu sampai gelak2 tak ajak orang

annual dinner FITs @ Byte Cafe,
Ri-Yaz Heritage Resort and Spa,
18 April 2009



sebelum bersiap


selepas bersiap..lama gila tunggu si majdah bersiap..malas aku :p


mencari kelainan. kami mengadakan dinner di tempat yang terbuka yang boleh menikmati udara yang segar.bukan lagi di dewan ya


ini desert sahaja


mereka berkata " dinner paling kenyang"


model muslimah..separuh daripada model di atas hanya meminjam baju..cuba teka mana baju dan tudung pinjam haha


aku tak sangka betul budak laki kelas aku ni gila bergambar


yang diraikan..senior diploma sem 6, si gadis bertudung hitam berbaju putih adalah princess pada malam itu ;)

misi kejutan hari jadi

tarikh : 19 April 2009
lokasi : rahsia tapi di sekitar kuala terengganu dan tak jauh dari UDM :p
masa : 9 malam - 10 malam
pre condition : kumpulan pertama dikehendaki berkumpul dahulu.kemudian datanglah mangsa kejutan dan diikuti hadiah untuk kejutan
keputusan : misi berjaya terlaksana dengan jayanya walaupun pada mulanya ada sedikit kecelaruan yang berlaku dan saya juga pun sedikit kesok hati dengan mangsa sebelum misi ;(
ucapan : tahniah dan terima kasih ! =D


6 comments:

Evi LoLyta said...

ahah awok, dlm byk2 event kt ats tu, 1 je yg sy join awk. ye ne ey ? ngeh2. lama dh kita x menggedik, maklum la sy dh brubha jd senyap skrg hehe.. nti next sem la plak hehe. wow comey cupcakes nyum2.. blik ni sy nk order cupcakes utk sy sdiri lak haha :P

nuyu farhan said...

hua3...bestnye makan! lapo..hehehe

mujahid ANBU said...

nasib bek menjabu...huhu..macam nama blog lak..hehe..anyway jangan mkn byk2 eh...jagi kesihatan...hehe

haziQah said...

EVI LOLYTA - hemmg event2 tersebut saya bersama2 dgnorg2 yg berbeza..batul tak huhu..mmg rindu dulu malam mnggedik kita kan hehe

NUYU - mmg mkn itu nikmat ! ;)

MUJAHID ANBU -ahha tak persan lak sama ngn nickname nabil he tak pe mkn scara sdrhana taw he

Anonymous said...

tentang budak laki kelas kau tu, kitaorang tak gila bergambar mcm budak perempuan kelas kitaorang...just time ada event je..tu pun takde la byk sgt..banding dgn sesetgh tu, tiap masa

haziQah said...

ahha..jgn la marah..cuma terkejut je time tu korg bergambar sakan sgt
kitorg pun bgambar jugak tp x de la cm tiba2 je berposing sakan
biasa la pmpuan ..tak payah kata bdak pmpuan cls kite je gila bgmbar..bdk clas lain pun sama je..so x payah la terasa sgt ye..ampun kalau terasa

Google