Wednesday, March 10, 2010

famili sotong yang HOT [gambar]

1.- Adakah anda rasa HOT???
ye HOT sangat..badan semua menjadi panas..perasaan pun panas disebabkan hormone yang dikeluarkan

2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!

comelkan..! Ammar yang punya..saya curi..walaupun dia tak bagi ahaha

3 - cerita pasal gambar?
gambar apakah? Gambar wallpaper PC sudah diceritakan di atas tapi saya sudah malas bergmabar sekrang ini. Apatah lagi menjadi jurugambar tak bertauliah :P

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?
cuti raya cina hari itu bersama mummy n adik2. Adik saya yang cute lagi comel, Hadhinah yang belanja. Lain kali belanja lagi ya…

5 - lagu terakhir anda dengar?
Entahlah..tapi lagu yang terngiang2 di kepala otak saya ialah “Two is better than one - Boys Like Girls n Taylor Swift”

6- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
blackchix, cyg? hahha

7 - tag lagi 8 org
wah 8 orang ke…
1. anis
2. fadilah
3. nadiah
4. ain masturah
5. madihah
6. haris
7. syafiqah
8. husna @ una

9 - siapakah org no.1 kepada anda?
kawan baik masa kanak2 dahulu :)

10 - katakan sesuatu mengenai org no.5
kembar saya , kami lahir pada tarikh yang sama *wink*

11 - no.3 ada hubungan dengan siapa?
ada hubungan dengan..kekasih hatinya la :D

12 - bagaimana pula dengan no.4
poje yang comey macam ain n lawak hehe

13 - pesanan kepada orang no.6
Sila banyak merepek lagi di dalam blog dan facebook wakakaka

14 - kata2 cinta untuk orang no.2
saya sayang awak :)

15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
persamaan = berada di kelas yang sama

16 - berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
Orang yang tag saya sangat baik hati dan berhati mulia
• Dia sangat suka memasak dan kadang2 masakannya memberi inspirasi pada saya
• Pandai berdebat dan berbiacara
• Juga pandai berkata2 dengan hikmah
• Tak sabar nak tunggu makan nasi minyak nya bersama orang yang kat mesir tuuuuu

17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
bak kata Bari’ah ada M..

18 - perasaan anda wat tag ni?
saya …tiada perasaan hehe

19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
memang saya tahu dia sengal sebab da bagitahu kat sini dia sengal wakakkaka

20 - a)GAY or b)LESS
Bi hahah eewwwwww geli gila..straight sudeyh


9 comments:

Shahzu Ichah said...

iqa..tag lah chah pulak, teringin la nak di-tag juga sekali..ehe

haziQah said...

hehe ok2..nanti iqa tag chah ..jom la wat tag ni gak hehe

dari~ummie said...

woaaa...kita bagi inspirasi ka???hihihi...tak layak rasa,,heee..awak juga sgt pandai masak ok..dulu, ingat tak awk masak cookies tu??sedappp... ;)

p/s:waahhhh....berhati mulia la sgt...tidakkk....

ZACK ENTRY said...

hiii, salam singgah oleh ZACK ENTRY ..=)

Nadia said...

salam ...!

ika, klakar la plak entry ni ...! coz bnyak bnda mrepek, tp mmg btul! 2 yg jd cam sempoi jek ...! btw, thanx coz tag nadia ...!

=p

[Fadilah Diyana] said...

oppps,saya pun ditag??ehehehe...

p/s-sayang awk gak...bila nak tuntut donut ni????kang tamat tempoh plak...ehehehe

haziQah said...

zack entry - nt singgah lagi..

nadia - bnda yg merepek yg pastinya akan jd klakar hehe buat taw tag..

fadilah - iyaa kamu lagi ditag hehe
ala..kita skang sudah mnjadi pnduduk tetap trgnu..ntah kapan baru pulang..(ckp indon sbb bru lepas nnton ketika cinta bertasbih hoho)

[Fadilah Diyana] said...

wow,mesti best...kita xtgk lagi..baca novel jer...tu pun xhabis yg ke-2...

baik berjaya said...

eh...baru prasan di tag..hehehe...rjin2 una jwb ea kak:p

Google