Thursday, March 18, 2010

Selamat pengantin baru Puan Fatimah Ghazali & Mohd Ismail


Alhamdulillah semalam 17/3/2010, Cik Fatimah Ghazali kini sudah menjadi puan, diijabkabulkan bersama pasangannya Encik Mohd Ismail di rumahnya Marang. Suaminya juga orang Marang tapi kerja kat Kuala Lumpur. Sekarang lidah kami kena biasakan panggil Puan Fatimah @Puan Fety tapi semalam berapa kali masih tersasul panggil Cik Fety..oopss


sebelum keberangkatan

on the way yang sangat happening walaupun panasss

Kami ke kenduri kesyukurannya dengan dua van, dan satu kereta kancil yang boleh berJoGeT :p tak sangka budak laki semangat juga ke kenduri , diorang pinjam van Apon, budak Law. Budak perempuan sewa van kuning



makan lauk kenduri

Macam biasa la, makan2, ambil gambar, usha2 orang, gosip2 sikit,amik berkat lepas tu pulang.


ni sek2 yang tak kenyang2 walaupun makan banyak kat kenduri :p

Tapi sangat bergembira dengan classmate ku, kami gelak gila-gila dalam van ,buat lawak sampai seronok tak tahan, singgah teluk Ketapang minum air kelapa..hari yang sangat gembira walaupun dalam van sempat lagi melayan perasaan sampai menitiskan air mata


Tahniah Puan Fatimah Ghazali. Semoga berbahagia bersama suami tercinta dan menjadi seorang isteri solehah di dunia dan akhirat :D


kenduri dalam loghat kelantan = bekwoh
loghat terengganu = panggilan


3 comments:

Anonymous said...

bhse srwak = pengilan :p

dari~ummie said...

mungkin lebih best perasaanya kalau awak yg kahwin..hihi..=)
yey!

baik berjaya said...

congrats pn fetty..moge kekal hingga akhir hayat:p

Google