Thursday, April 21, 2011

Career Fair Mid Valley Megamall


First time pergi career fair. Cari experience dan tengok company yang best2. Rasa teruja nak kerja hoho. Pergi ke sana hanya membawa sebuah pendrive yang mempunyai resume yang tak tahu la cukup bagus ke tak. 

#1 – ada company yang layan dengan baik dan ramah. Tapi ada juga yang layan nak tak nak je.

#2 dapat jumpa kawan2 lama yang tak tersangka akan jumpa. Dengan selambanya aku menahan kawan form 6 ku, dinesh dan malini di tengah jalan.The sweetest thing, they still together. Sweet 

#3 ada booth university n my uni also ada. Dan gambar saya pon terpampang taw di booth itu. Tapi tak sempat nak berborak dengan pegawai kat situ because they are busy talking to visitors. Malas nak kecoh gambar I terpampang kan.wawawa.. nak tengok gambar mana? Klik sini

#4 dapat mengejutkan izzah Ibrahim yang syok menelefon sampai terjerit. Budak bijak, saya sangat kagum dengan dia


#5 first time makan makanan korea. Rasa yang menarik. Teruja nak makan lagi. Anda boleh cuba di food court midvally, level atas sekali. My lunch is Dol Sot Bi Bim Bap : nasi, beef, mushroom, sayur2, kimchi

#6 jalan2 dan melepak bersama 2 kakak cantik manis


Oh my first time too wearing satin shawl from calaqisya.com 


5 comments:

zhie said...

looking forward to have another couples of "a day out together".... (^_^)???..

syairahmohdanuar said...

mcm sedap je mknn yg awk rekomen tu >.<

haziQah said...

zhie xi : jom2 kite lepak sama2 lg

syairah : aah sdp..mmg mngenyangkan :)

Far8 budak baik said...

korang naik bas rapid kann???
hahaha..betul tak??
hadiah plis tetibe haha

haziQah said...

haha naik rapid masa balik je :p

Google