Thursday, September 11, 2008

sekolah


SMSK9 Shah Alam

3 TABIAT BURUK TIME SEKOLAH
-tak buat keje skola
-tiru keje skola kawan itu
- merayau keliling skola

3 FAVOURITE SUBJEK ANDA... KENAPA??
-AGAMA = sebab selalu dapat A n highest..hehe
-MATH = modern math ye bukan addmath.sng je kot kalu concentrate n blaja
- SEJARAH = sronok baca sejarah zaman dolu2 rasa nk g kaji je sjarah n tpikir cara plg best nk kaji sejarah ialah g pinjam mesin cahaya doraemon then pegi la zaman dolu2 hoho

3 SUBJEK ANDA TAK SUKA... KENAPA??
-FIZIK – saya x paham n sgt susah utk dipahami tapi bile bapak saya ajar n ajaib n alhmdulillah saye dpt A2 dlm SPM..wahah unbelieveable !
- ADD MATH – sbb sy main2 masa cikgu ajar, jadi sy x boleh la buat exam he
- KIMIA – ahha sy mmg bukan ditakdirkan menjadi saintis jadi saya susah la nak paham n minat..tp masa form 6 kat tusyen , cikgu tu ajar mcm best n tibe2 bleh minat kimia ok !

MENARIK PADA KAMU...?
suka buat muka comel bile amik gmba haha

KAMU PALING SUKA...?
makan kek dan manis2an, amik gmba jadi photographer x bertauliah, baca blog org

ANDA TIDAK BOLEH HIDUP TANPA...
islam
hanfon saye
botol air saye

SETIAP MALAM SEBELUM TIDUR SIAPA YANG ANDA HUBUNGI...
org yg saya syg n saye suka he

cite budak2 skola zaman ni
lecturer hubungan etnik cite psl anak dia yang nak ponteng skola
dia tepon kawan dia suh bgtaw cikgu yg dia tak dtg
"mu habaq kat cikgu aku x mai sbb ada masalah TEKNIKAL cket"
ahha..comel je alasan dia..ingat dia robot kot agak nye ada masalah teknikal huhu


2 comments:

~ilyanie_usyuk~ said...

er kamu skolah seksyen 9 shah alam ke?
my friend pon ada skolah ctu gk dlu..


nama dia syakirin..
SPM 2003...
kenal x?
hihi

macm la skolah tu kecik kan

Evi LoLyta said...

wawawa.. sape dia org tsyang yg awk slalu cntct b4 tito tu ? hahaa... awk.. awk... sy tau.. yea !!!

Google