Sunday, September 28, 2008

celamat ari raya

Image Hosted by ImageShack.us

orang lain buat kad raya sndiri.kite pon teringin nak buat gak he.
walaupon tak ori n tak secantik kad raya org lain.ha..aku peduli apa sih..
maaf ye upin ipin.saye hanya mnambah apa yang ptot sebab keterlambatan dan tergesa2nye saye nak buat gak kad raya he

saye nak ucap selamat ari raya kepada sume pembaca blog saya
tanpa anda sape la blog saya
maaf la jika terkasar bahasa spnjang saya tulis blog ni
anda ada apa2 yang korang tak puas ati dgn idea saye dlm blog ni
ampuunnn ya.!

owh ini adalah kad raya saya yang pertama saya dpt tahun ni


owh ain pon ada bagi gak
tapi e-kad dalam emel so tak leh nak ltak kat cni
slamat ari raya, jgn nakal2 masa main mercun
utk UDMers..bawa balik beskot raya ye saye suka makan beskot raya hihi

esok saye sudah balik kmpong!
di sg gerisik muar johor
raya ke 3 balik taman seri idaman, kmpong padang tembak, teluk intan, perak
mai la datang umah tapi x de org la hehe


2 comments:

Nurul Haziqah said...

wslam sis
aah lah blog baru hehe
blog dulu tu dah lupe username n pw ;pp
btw selamat hari raya
maaf zahir batin
:))

cheap Dr Dre Beats said...

Così difficile voglio solo gente che guarda verso il basso, zitto
Dre Beats
cheap beats by dre
cheap Beats
cheap dr dre beats
cheap Beats By Dre
cheap Beats
beats by dre

Google