Tuesday, September 23, 2008

tag kedua di bulan pose

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
agama


2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
makanan dikira tak? hoho..wallet kat sogo kot

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?
kalu ostat pamie kata masjid, mmg la kite nak nikah kat masjid tapi kalu nk wat majlis perkahwinan gane2 pon msti nak wat gak kat rumah saye heee
tapi kalu nak berangan2 nak buat garden wedding .eceh mcm la kaya :p

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
hubungan apa ni tup2 tibe2 tnya psl hubungan maybe ade soklan kat atas tertinggal kot
hubungan ngn Allah insyaAllah smpai ke akhirat aminn..
bgitu gak dgn mak abah adik2 sahabat2 kwn2 dan sesiapa saje yg mnyayangi saye ;)

5. Adakah anda di lamun cinta?
cinta? cinta? kdg2 mcm mnyampah pon ade gak dgn pkataan tu cinta tak de suka ada la kot. saye skang susah nak jatuh cinta lagi arap maklom

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?
haa..buka pose pon dikira mkn mlm ke? kalu bgitu la khndak soklan , saye pon tak taw nama restoran tu tapi dkat sblah mama chop papa gril kat gong badak tu tapi smalam baru mkn kepok lekor kat restoran as-syakirin blakang udm nu

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
buku introduction of statistic n probabilty

8. Apakah nama penuh kamu?
nama saya haziqah auni binti helmi bin othman


9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
dgn mak saye boleh borak2 pnjang sbb mak mmg bnyak ckp wlupon dia kata dia x suka cakap.

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Rasulullah S.A.W

11. Christina atau Britney?
Dulu Christina. Skarang dua2 prangai x snonoh jadi tak kuasa nk layan da

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
sem 1 saye rajin basuh baju sndiri. ari2 saye basuh
sem 2 saya sudah sdikit kurang rajin dan saya jadi kaya sket jadi saye kumpol duet 50sen sebanyak 4 keping dan mesin basuh yg antik itu tlg basuh baju saye he
sem ni saye bsuh bju sndiri taw wlupon tak ari2 cm sem 1 dulu

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
Makkah dan Madinah .bile ek dpt jd tetamu Allah ni

14. Pelukan atau ciuman?
saye suka dua2 sbb saye suka peluk n cium n gomol budak kecik yg sgt comel n pipi nye tmbam hihi

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
i) nama dia muhammad fahmi tapi pnngil dia pamie
ii) dia dulu blaja kat kusza tp sy x smpat pon jumpe dia sbb dia da kat mesir tapi tibe2 boleh jumpe dlm blog .mmg skang ni dunia tnpa batasan la
iii) dia suka tulis blog yg merepek tapi bnar smpai terguling2 saye baca blog dia smpai saye sakit perot n mak saye pon suka baca blog dia hehe
iv) umah dia kat tluk intan tu rupe2nye dkat je ngn umah kmpong sya kat tluk intan tapi saye x pnah pon jumpe dia masa balik kmpong
v) drpd blog dia sy blaja bnyk bnda ttg bhasa arab, mesir dan ilmu agama Islam dan kdg2 ayat2 dia buleh mnginsafkan saye

16. 8 perkara yang amat saya gilai
i) Blog dan internet (sama je cm ostat pamie)
ii) mncuba makan mknan yg sdap2
iii) suka amik taw psl politik di kampus di ngara dan di mane2 saje la
iv) suka cari maklumat yg org x taw pstu gtaw org mcm paparazi la kata kn
v)cari resipi2 yg sng n best2 pastu apa lagi try la buat ( aktiviti mmasak hnya dijalankan smasa blk umh saje)


vi) cupcakes wlupon bukan sng nk cri tp gile sgt tgk gmba2 dia
vii) baju t-shirt muslimah yg labuh
viii) fotografi ! SLR ! bile kah impian ku mnjadi knyataan ni?

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
i) ye ke
ii) ye la tu
iii) ala
iv) Ya Allah!
v) astaghfirullah
vi) aaraso..!
vii) kudey
viii) macam mane ni...


18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.
ala...part ni plg susah sbb sy kurg rajin baca buku..mcmane ni..
i) buku teori sains komputer automata
ii) buku database
iii) buku statistic n probabilty
iv) buku hubungan etnik
v) buku data structure
vi) buku nota saye hehe
vii) buku akaun yg saye buat sndiri
viii) buku ayat2 cinta

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.
i) albi nadak
ii) jangan bilang tidak
iii) sempurna
iv) lagu UDM
v) generasiku - OAG
vi) teruja
vii) menjaga hati
viii) selawat

19. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
i) mnutup aurat secara sempurna - bukan pkai tudung tutup rmbut saje, sluruh badan kecuali tapak tangan je.mmg susah nk praktik pd mula2 tp alhmdulillah dpt gak buat
ii) hubungan antara laki dan ppuan - laki n ppuan tidak boleh skadar berkwn. msti ade prasaan lain akan timbul bile da berkwn
iii) hubungan antara Allah- jaga hubungan kite dgn Allah n insyaAllah Allah akan jaga kite
iv) persahabatan - dpt rasa nikmat nye bersahabat
v) blaja gune photoshop , macromedia director
vi) communication skill
vii) bhasa arab
viii) bahasa programming

20. Mari mengetag 8 orang lain.
ala kalu boleh malas nak tag org lain
sbb malas nak susahkan diorg
tapi cm best gak kalu nak knakan diorg
hehe
i) fadilah diyana - sbb dia suka tag saye
ii) anis fareeza - kwn skola sy msa kecik2 n dia suka tag sy jugek
iii) eda - blogger baru.biar dia rasa inilah mainan dunia blog
iv) quya - quya yg chantek n cumel
v) mann muslimz -sbb dia x pnah kna tag
vi) diana hamasuba - kakak yg cumel ayat nye
vii) Ilyanie Usyuk - kwn blog baru
viii) Azmi - ha dia ni pon x pnah buat tag huhu

aku nak balik ptg ni
flight kul 4.20pm
smpai kol 5.15pm
air asia
tp x buka pose kat umh lagi ari ni
wuwu


1 comment:

Cartier Calibre De Cartier said...

Se ti sei innamorato di due persone contemporaneamente, selezionare la seconda, perché se davvero l'amore la prima, non si innamorerà con la seconda.
Tag Heuer watches
cheap Tag Heuer watches
Tag Heuer aquaracer
Cartier watches
Cartier Ballon Bleu

Google