Wednesday, May 13, 2009

anugerah persahabatan

S A HA B A T
jika dirasakan
permata nilam itu indah,
indah lagi ukhwah yang terjalin sesama insan

miss evi LolyTa telah menganugerahkan anugerah persahabatan kepada saya..sungguh terharu hati ku, telah menangis air mata madu.eceh menipu betul.terima kasih nik Eda soraya adek ku yg manis.teman melepak, menggedik , meluahkan persaan, menasihati dan sume la.my classmate da hampir dua tahun kan..sayang dia sangat.kitorg saling menasihati antara satu sama lain.kalau dia ada problem aku dengar n bagi la nasihat semampu yang boleh.kalau aku bermasalah aku suka cite kat dia lagi2 psl......lalalala

tiba2 Izzudin a.k.a Defactohakage juga memberi aku anugerah ini.kenal izzuddin atau lebih mesra dengan panggilan Din sejak..er..sem 1 lagi..tapi kenal gitu2 la..dia kan famous..pendebat terhebat UDM.siapa tak kenal Din..lain la aku..bukan siapa2.masa tu segan la nak berkenal2an dengan dia .kemudian, menjadi semakin mesra sejak pilihanraya kampus yang bukan pilhanraya..dikenalkan oleh bear dan dia baca blog aku pasal PRK.pastu sebab blog juga lah kami semakin mesra ahha.dia juga la penolong yang sangat bagus semasa majlis kejutan hari jadi 19 April hari itu.100 markah untuk Din!

terharu ..rupa2nya ramai juga sayang kan aku sebagai sahabat.aku pun sayang diorang gak hoho

ok la nak bagi award ni kat orang lain pulak
tapi ramai juga yg sudah dapat award ni
tapi selagi dia tak buat mari kita tag dia yeahhh!!



RULES:
1. put this badge on your awesome blog.
2. award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. make sure you put the 'receipents' name here, along with their links.
4. let them know about this.


Husna Najihah
junior saya yang sangat cantik dan manis.best borak2 ngan dia sejak berjumpa secara tak sengaja di masjid UDM.nanti kita borak2 lagi ye una

Farah Ain
junior saya jugak.seorang yang sungguh mudah diajak berbicara.sangat talkative.so senang je untuk masuk sekali lagi2 dia ni gila2 sikit he tapi jaga kesihatan ye farah

Siti Asmaa' Hashim
bendahari KKU saya.sungguh pelik dengan dia ni sebab time sedih pun dia gembira dan boleh gelak2.sangat respek la.pastu suka buat muka kiut kononnya walaupun memang kiut pon.kami berdua memang suka bergambar !

Nabihah
junior saya lagi sorang..wah ramai rupanya junior saya berblog.bagus2..junior yang sangat baik.saya ni segan sikit dengan orang2 yang baik ni.kenal dia mula2 melalui iluvislam.com sebab dia tercampak masuk UDM dan dapat satu kos dengan saya.

tiqah
junior lagi.bijok dia ni DL taw.sem ni mesti DL lagi ok!

nabil
exco MPP yang sangat berwibawa dan sungguh semangat buat kerja.antara MPP yang saya sangat adore bila tengok dia buat kerja.dan senang sungguh berurusan dengan dia.dan juga tulisan blog dia pon saya suka baca.sangat berhikmah dan penuh bermakna.chaiyok2 Nabil

Shaiham
nak tag jugak dia ni walaupun Eda n Din da tag dia..da berhabuk tebal 5 inci pun tak update2 lagi.mana tak nya..sms 24 jam je..err? haha.dan tag ini untuk menggalakkan dia update blog.cepat2!!! kenal dia pun melalui bear ketika PRK dan juga blog yang pastinya.dulu sangat la segan,hormat dan respek sama dia.tapi bila da kenal sekepala gila2 juga.da habis belajar dia ni dan bercita2 nak buat bisnes.bercita2 besar si shaiham.dan sungguh kagum dengan dia yang sungguh rajin jogging keliling UDM untuk menghasilkan badan yang kurus dan tegap hahah kahwin jangan lupa ajak deh..saya tahu siapa yang awak selalu mesej2 skang lalala

Fadilah diyana
kenal dia juga melalui seorang kawan.masa tu kami darjah 6.lain2 sekolah pulak tu.eh macam mana boleh kenal..hohoh itu lah uniknye persahabatan itu.sekarang saling keep in touch melalui blog.kagum dengan dia bila tengok..eh dengar bagaimana kuatnya dia study dan dapat DL.jeles2..

Anis Fareeza
kawan ketika sekolah rendah.dia cantik, lahir bulan sama saya.saya juga kagum dengan dia sebab dia sangat merendah diri but at the same time dia sangat bermotivasi.lebih lanjut tentang dia baca entri yang ini

Ziqa
kami mempunyai nama yang sama walaupun dia berada di Sabah di Bawah bayu dan saya berada di Selangor Darul Ehsan. kenal melalui myspace.suka tengok gambar2 yang dia tangkap.semuanya cantik2 belaka


8 comments:

Evi LoLyta said...

alalala sy teman segala galanya.. ahah teman tito x ? ngeh2.. yeaa awk suke cte psal buih buih.. haha.. oryte ! syg awk lbh lbh lg~ *muacckss*

mujahid ANBU said...

kak..award ni camne..saya xphm nk wat cmne pun..nk amik pastu letak kt blog ke..?letak kt mana?

ZaHiRaH said...

haziqah, hope kite jumpe lagi even di alam nyata pon jarang sgt kite bjumpe.. tp hrp2nye kat tmpt len la, bkn udm. hehehehe

haziQah said...

teman tito blumlgi..x pnah tdo sama2 lagi he
syg awk jugeee

MUJAHID ANBU - cmni..amik gmbar award tu pastu ltak kat blog n skali dgn rules pastu tag 10 org lagi .boleh ? ;)

ZAHIRAH - oh 4 sure dear..tringin sgt nk bbual dgn zahirah yg cntik manis ni ;)

aizat@kampus said...

name kite x dop pon...yerla kite bukan sahbat die....hu3..tapi kalo tag pon mst kite x buat gak...so jadi sahabt balik ya!

haziQah said...

AIZAT - eleh merajuk plak bwek :p tu la tak bermakna tak tag itu bukan sahabat cuma da agak ejat tak kan buat so malas la hehe..
tetap sahabat dunia akhirat insyaAllah ;)

Husna Najihah said...

thanx k.ika tag una:)

haziQah said...

u r welcome darling ;)

Google