Tuesday, May 19, 2009

saya rindu..


saya rindu masa-masa di UDM.

saya rindu teman sebilik saya, kak qish yang comel lagi kiut


saya rindu kak zaty yang kuat berangan dan suka menyanyi

saya rindu safwah yang cumel bila tersenyum

saya rindu makcik ejah yang gedik


saya rindu maj yang semangat bertaekwondo

saya rindu nak menggedik dengan eda

saya rindu ayam goreng kak nik yang lagi sedap dari ayam goreng danish

saya rindu nak lepak di cafe baru sambil menonton tv baru dan buat assignment atau baca nota

saya rindu nak tengok banner yang keluar bila ada program

saya rindu teman-teman sekelas saya yang bermacam-macam perangai

saya rindu hendak bersiap-siap ke kelas dengan tergopoh-gapah

saya rindu nak pilih baju ke kelas

saya rindu nak online bersama laptop kesayangan di bilik asrama

saya rindu nak online di perpustakaan

saya rindu pok wan kopitiam dan NR Cafe walaupun kat situ ramai sangat budak UDM dan ramai orang dating sampai saya lemas :p


saya rindu baby, kucing pertama yang saya sayang dan suka


saya rindu nak tidur dengan baby yang tidur kat selimut saya

saya rindu nak tengok baby sokmo jilat-jilat bersihkan diri dia

saya rindu bilik JW 302

saya rindu program-program yang diadakan di UDM

saya rindu surau asrama baru dan surau khansa' yang perempuan tak boleh masuk da

saya rindu nak pergi pasar malam selasa dan khamis dan beli ayam goreng yang sedap

saya rindu nasi kerabu

saya rindu nak tengok kereta kat blok B asrama baru.aik?

saya rindu sampai demam , sakit tekak, selsema, sakit kepala.eh itu bukan simptom-simptom ...? nauuzubillah

saya rindu laaaa..!!!!


14 comments:

[Fadilah Diyana] said...

ha????dah mula windu????ske nye kat udm tu...ehehe...nak tgk kereta kat blok b pun ada???ishk2...

haziQah said...

hehe mmg syg sgt kat UDM tu..ahha yep keta kat blok b tu wjb ditengok lg2 kalu indu huhu

Anonymous said...

huhu..sy rindu jgk...rindu sgt2...
sy rindu ikan patin n telor masin kak nik...hek3 gulpp~
hehe..kete kaler owen.. =)
eh jap, ble plak kte amik pic tu ek? lawa plak..;p

~Maj >.<

haziQah said...

aah telur masin pun sy indu jugak huhu

amik gmba tu msa nak kua g mana tah..ngh tgu ong amik hhuhu

aizat@kampus said...

rindu x pada kengkawan yang dah 'pergi'?

nuyu farhan said...

rindu sangat kat baby..
ktorang skali ngn k.linda yg jaga baby skang..sekali ngn ami.
tiap2 petang turun jog..
bawak baby + ami ngn adik baby g jalan2 jugak :)
samil mkn whiskis..hehe..sonokkk

haziQah said...

AIZAT - rindu sgt yg da 'pergi' jgk..hhhuhu

NUYU - aah ami jgk..tp ami cm sombonk sket..ye la mak org mana nk manja2 sgt kan huhu
best nye jog ngn baby n adik2 baby
baby bejeng lagi x? dia jeles lg x dgn adik2 dia? huhu
rindu nye kat babyyyy!!!

Tuan Haji Abdullah bin Hj Abd Rahman Hanafi Al-Fatani said...

penyakit rindu da dtg..haish..smpi dmm2..dasat2..hehe

Tuan Haji Abdullah bin Hj Abd Rahman Hanafi Al-Fatani said...

alamak k.ika..act,una ni..hehe

haziQah said...

ahh rndu smpai demam..rndu kat una la taw huhu

Husna Najihah said...

yeke..huhu.ke rindu sper ni..

haziQah said...

cuba baca yg kat atas tu..rndu sume2 tu la huhu

ZaHiRaH said...

ish2..hostelsick ke nih?ekeke.. tp sayepon windu gak tu semua..wuwu.. smpai xde selera nak makan..

haziQah said...

ZAHIRAH - aah hostel sick hoho..ala ye ke..sian nnye awk smpi x de slera mkn..

Google