Sunday, October 25, 2009

menang penalti tak aci la

tak suka tengok bola bila last sekali ada penalti nak tentukan sape yang menang
sebab ketensionan yang sangat memuncak bila tengok team kegemaran tak dapat masukkan bola dalam gol


tension2..!!!

haha macam ni ke perempuan tengok bola

selangor vs Terengganu, 24 Oktober 2009
eleh Terengganu menang penalti je 5-4
saje bagi chance kat Terengganu
takut penyu menangis kat tempat sendiri hehe


sumber gambar : berita harian

tengok that match kat cafe baru, UDM
most of them, of course la Terengganu supporters
masa penalti, aku dan syahila Amira je sokong Selangor kot
kitorang berdua je tepuk tangan dan bergembira bila Selangor masukkan gol
tapi bila miss satu gol...waaaaaa...tensionnnnn..!
lagi tension bila Terengganu menang

haha tak kesah pun sebenarnya.adat lah... menang kalah.... adat pertandingan
cuba lagi Red Giant..! eh..cop..Red Giant tu Selangor ke MU? hoho

suka lah orang itu, Terengganu menang.bluek :p

cuba bayangkan apa jadi kat cafe semalam kalau Terengganu kalah? :p

entri pertama pasal bola..ini semua gara2 orang kuat Terengganu tu haha


8 comments:

Azrul said...

red giant - selangor yg baik hati
red devil - manchester yg hebat tp td kalah huhu tp xpa.. dlm idup ni kena ada tolak ansur agar keharmonian terpelihara..

haziQah said...

AZRUL - haha dua2 red sebab tu confuse..da lama tinggalkan arena bola sepak huhu
betul2 xpe la kalah..sok2 mng plak he

A d'Z said...

sy skg s'gor cz sy bnci t'ganu...

haziQah said...

la bkpe plak bnci trgnu?

Muhammad 'Aizat bin Anwar Apandi said...

special wish to Azrul...
dua2 team mu kalah...
MU vs liverpool - 2 -0
selangor vs terengganu - 5-4 (penalti)
tukarla team....ha2

haziQah said...

haha x mau kan azrul kan..kite setia kan ngn team feveret huhu

nora sya said...

ingatkan along sokong terengganu!
aisyah pon geram!
hee :)

haziQah said...

msti la sokong tanah kelahiran he

Google