Saturday, April 03, 2010

Karnival sukan FITS

Selama setahun daku bersara kejap dari dunia sukan sebab malas nak gelapkan muka lagi dan konon2 mahu concentrate study pula, tapi semester ini sekali lagi BCS semester 6 telah turun padang so BEWARE haha macam bagus :P

Semester lepas macam malas nak masuk apa2 acara disebabkan aku antara penganjurnya, jadi macam malas menyerabutkan kepala otak dan badan. Dan kali ini turun dengan azam berkobar-kobar untuk merebut semua pingat emas yang ditawarkan


Memang aku dah target emas untuk setiap acara walaupun aku tak masuk, tapi budak kelas aku yang masuk terutamanya yang perempuan mesti kena dapat emas. Sukan2 yang dipertandingkan adalah basketball, memanah, bola baling, futsal dan sukaneka dan tambahan untuk lelaki adalah street soccer sebab dorang tak main basketball. Cuma budak2 kelas aku sedikit kecewa sebab tak de acara bola jaring disebabkan ada acara sukan staf yang guna court bola jaring


Aku masuk basketball dan futsal tapi futsal hanya main luar padang, boleh tak? Haha orang lain lari2 kejar bola dalam court, aku pun lari2 bagi sokongan macam kejar bola luar court. Best gila main basketball , siap buat skill macam bagus haha. Thanks to aizat arif,coach kami sebab mengajar kami main basketball dengan cemerlang dan sokongan dari Mr Manager, Najmi dan sokongan kuat Bedi dan Shah :D saya sayang team basketball saya sebab bermain dengan cemerlang .kak dayah n kak jima memang terbaik!!


Alhamdulillah, kelasku menang acara
basketball-emas
memanah – emas dan gangsa
bola baling- gangsa
futsal- emas
weee..mencapai target.
Budak lelaki pula menang street soccer- perak, bola baling-emas, futsal-perak :D


Tapi acara sukaneka yang ada galah panjang dan tarik tali je kami tak masuk sebab bagi chance kat orang lain untuk menang wawawa..padahal tak cukup kuat nak tarik tali pon T_T

Sangat berpuas hati dengan kemenangan kami , kepuasan yang tidak tahu bagaimana nak digambarkan, eceh perasaannnnnn…


tahniah kepada pemenang yang lain dan terima kasih banyak2 sangat2 to my classmate yang menjayakan aktiviti ini - kak dayah, kak jimah, kak ana, majdah, ejah, izzah, alang, syuzana, kak huda, kak naim, bedi, najmi , aizat, ajib dan team bola cinta ! :D

tahniah juga kepada penganjur sebab telah mengadakan acara sukan yang terbaik dan sangat meriah ..jumpa lagi nanti !


2 comments:

whiteTulipz ^_^ said...

this is not macam best... memang BEST!!!! wow!!!...we.... :p ... (^_^)v... smskpp 6 is the best!!! dont bother what others wanna say and think about us!!! just get rockin' guys!!!!! MUAX!!! I'm so in luve wif u guys..!!!

Anonymous said...

ajuma!! kte mcm hebat kn >.<

Google