Thursday, April 08, 2010

Project Presentation vs Documentation week

Project Presentation week
Selasa : Compiler RE > NFA > DFA
Rabu : Cluster Computing
Khamis : Bengkel = E-exam
2 malam tidur yang tidak cukup, menjelang subuh baru tidur kejap. Kerja last minute begini la huahua

Minggu depan – Documentation Week
Hantar report > Cluster, Bengkel, Method,Software Testing

Current Mode: searching and thinking for final project. Any ideas??


Gambar curi2 atau kandid untuk pertandingan fotografi UDM. Tak menang kot T_T Tapi tak pe, gambar saya jadi model menang kot :D


7 comments:

duniakebenaran said...

idea untuk final projek? mula2 tgk kemampuan kita. kalau kita mampu buat another compiler untuk c (sebab dah belajar compiler), apa salahnya buat =) and then pastu bincang pula dengan penyelia. mana tahu idea buat compiler tak lepas sebab kecik sangat =)

Faris Adli said...

2 malam tido tak cukup sebab 3 present. ok la tu. aku ni 3present 3 hari tido lewat (padahal mmg waktu tido aku pas subuh =) )

Azrul said...

buat compiler utk c kecik ka ???.. Blajar compiler smpai assembly language ka???...

implementkan RE pun da bole buat ukt fyp,posibility get A tinggi..

Azrul said...

Eh jap.. dunia kebenaran ni != faris adli ke..

Faris Adli said...

Faris Adli is my name. Dunia kebenaran is my blog name. Semua pendapat dunia kebenaran adalah pendapat aku. Tapi tak semua pendapat aku ada kat dunia kebenaran.

haziQah said...

faris : aku tidak bijak C sperti kamu hoho

azrul : adeh abg azrul mmg mantap..kalu la boleh buat projek itui mnjd knyataan huhu

Azrul said...

Da ada yg buat sem lpas.. juz improvekn lg..

Google