Tuesday, March 22, 2011

CIK EPAL CONTEST

Syarat syarat penyertaan:


@ ambik header blog ni. lepastu tempek dekat entri kau. DAN LETAK dekat SIDEBAR with link entry ni. janji gambar ni ada dekat entri dan sidebar blog kau.


 @ dan gambar ni jugak kena letak dekat sidebar blog anda and link kan dekat entri ini

err..saya pertaruhkan gambar yang sama tapi tukar jadi black and white. tak pe kan? ^_^
@ Tak kesah gambar apa pon janji gambar tu dalam black and white.


@ tak kesah lah kau umur berapa pon semua boleh join [ umur saya 24 tahun hehe ]


@ Terbuka kepada semua jantina. tidak kira anda perempuan atau lelaki [ saya perempuan tulen ;) ]

@ make sure kau ada blog sebab contest ini hanya untuk blogger sahaja [ yehhh saya blogger ]


@ gambar haruslah terang dan kena letak "cik epal contest " yang font "cik epal contest" tu tak payah black and white pon tak apa. font style hape pon tak kesah


@ dah ada gambar buat satu entri bertajuk " CIK EPAL CONTEST " tu je tajuk entri. tajuk tak payah nak panjang panjang dan tak payah nak tokok tambah. Link kan dekat entri ini


@ blog kau haruslah tak ada function disable right click sebab senang kerja aku nak save gambar kau karang. kalau tak boleh right click, aku REJECT sebab menyusahkan aku [ takde function right click sebab tak suke jugak ! ]

@ gambar haruslah senonoh ye. aku nak gambar yang kreatif dan terang. jangan menunjukkan sebarang aksi tidak senonoh dalam gambar . kalau sesiapa berani buat tak senonoh, Wajiblah aku REJECT!


@ lepastu ada slogan nak kena buat. slogan berbunyi..


" SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA ......." (suka hati bape banyak patah perkataan pon kau nak buat , nak buat satu entri pon boleh, nak buat point point pon boleh, nak bagi suggestion pon boleh, janji kreatif!"
SAYA MEMBACA BLOG CIK EPAL KERANA .......blog cik epal sangat kelakar dan sempoi. Ada macam2 cerita yang menarik cik epal kongsi bersama reader. Saya suka tengok style cik epal sebab sangat cun walau apa orang cakap, cik epal sangat berani berfesyen tapi itu la nama fesyen yang sebenar. Selain itu cik epal juga seorang gadis yang bersemangat waja, walaupun dikritik oleh anon2 yang dengki, cik epal terus meneruskan perjuangan blog ! yehh!!! Tapi yang paling saya kagum dengan cik epal dan blognya adalah dia ada keberanian yang saya takde, macam  self confidence dia sangat tinggi. Saya pun nak self confidence juga. Dah lama saya baca blog cik epal sejak dia mula2 naik lagi. saya jugak suka bila sesi cik epal menternak lemak, terliur je air liur ..hehe . Harapan saya dalam contest ini adalah menang tempat ke 2. Kenapa bukan tempat pertama? sebab saya tak pernah makan kat IKEA..wawawa Mesti best kalau dapat menternak lemak bersama cik epal di IKEA :)

@ then tag 2 orang rakan blogger kau

@ paste kan entri yang kau dah buat untuk contest ini ke entri ini di ruangan komen

@ dekat entri korang jangan lupa link kan entri contest ni

ok tu je syarat syarat nya. barang sesiapa yang melanggar syarat syarat, penyertaan haruslah di reject

Hadiah hadiah nya adalah sesi menternak lemak bersama cik epal. disebab kan aku suka makan, dan hadiah aku pon haruslah berkenaan makanan:


Tempat pertama : menternak lemak bersama cik epal di Kenny Rogers

Tempat ke dua : menternak lemak bersama cik epal di IKEA 

Tempat ke tiga : menternak lemak bersama cik epal di KFC

3 hadiah saguhati : Menternak lemak di Big Apple Donuts, tapi kau boleh pilih nak donat apa tapi aku bagi 3 bijik je lah. dah kata saguhati, tak boleh ah nak makan banyak banyak sangat

Tujuan contest: untuk mengeratkan silaturrahim antara readers readers dan bloggers.

tarikh tutup : suka hati lah aku nak tutup bila. agak agak aku dah muak dengan contest ni aku tutup ah. agak gak tak ada yang masuk pon aku tutup la jugak. selamat duit aku. huahuahua



P/S : hoho saya mempertaruhkan gambar yang sama cuma ditukar kaler nye sebab tak dan nak amik gambar lagi . tak pe kan cik epal yang comel :)







8 comments:

cik EPAL said...

thanks join contest ni =)

haziQah said...

thnks cik epal :)

SANDRA AZWAN said...

gud luck! Feel free to join my special blog promo..details dekat my blog..;-)

Mek Norfa said...

gud luck

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

all the best... followed..tq ye singgah

haziQah said...

gud luck tu sume jgk :)

iLiAiSyAhkaDir said...

dah!! ili dah tngok dah, tngok kat mesra mall hari tue.. best sngt!!!

faddegorgeous said...

Gambar yg kreatif!!!ske...semoga awk menang!!!xrugi cik epal pilih awk...

Google