Tuesday, March 29, 2011

Pekerja terlebih rajin


Ini meja pekerja terlebih rajin. Tak terurus betul meja pekerja terlebih rajin ni.  Semua benda ada atas meja dia. Buku2, kertas,file2, laptop dan mouse sudah pasti. Router wifi pun ada atas meja dia walaupun dia bukan pekerja dalam bidang network di samping cable2 yang berselirat di belakangnya.  Botol air elemen penguat semangatnya. Jam oren kesyangannya pun da hampir terbalik T_T


Boleh kata hampir setiap hari pekerja terlebih rajin ni akan stay kat ofiz sampai tengah malam. Sedang orang lain enak dibuai mimpi, pekerja terlebih rajin ni baru terkedek2 pulang ke rumah. Rajinkan dia..isy2..

Nak tengok menu apa pula yang dimakannya bila stay di ofiz..tadaaa…macam2 ada…roti sapu butter, mixed vege, telur hancur, hotdog dan kepingan daging yang dimakan bersama sos. Nyum2



9 comments:

Faris Adli said...

sedapnya.....

zhie xi (^_^) said...

rajin rajin... :)

cik lily said...

teliurnye..hahaaha

haziQah said...

ahahah rjin terliur..lalala

Cik Sara Aspalela said...

hye singgah dr segmen abg ben...wah ni menu diet ke???hehhe

~KeliGarfield~ said...

awh sedapnye menu die...nak sket...

haziQah said...

cik sara : ahha ni menu bajet
keli : sdp..jom dtg cni ;)

mimimemo said...

buat sendiri ke order 2?

haziQah said...

buat sndri ke order tu? order apa ek

Google