Saturday, March 19, 2011

GA 'cool with sunglass!'


 * mesti ada blog (DONE)
* be ths blog follower(DONE)

* and my contest blog as well(DONE)
* put ths banner in ur entry , side bar too(DONE)
(make sure both must b link back to ths page)
* buat 1 entry wif da title *cool wif sunglass!*(DONE)
(1 pic pakai sunglass je ok..xmo banyak2)
(ori or edited pic smua i terima)
* tag 2 fwens at least(DONE)
* yg msk ga ni pls inform me sape yg tag uols k..
bg id follower dia(DONE)
(sbb org yg mengetag pun akn dpt hadiah)
* link kan entry anda smua kat entry ni jer ok(DONE)



* tarikh tutup : 19 march 2011


saya join contest ni setelah ditag oleh cik rainbow yang memang tahu saya gila sunglass atau shades ! Thanks cik rainbow sebab tag saya :)

OMG hanya tinggal 4 jam sebelum contest tutup..ingatkan tak sempat nak join tapi sempat jugak


my picture with red sunglass. Saya memang gila sunglass. Kalau boleh nak kumpul macam2 jenis. Sekarang ni tengah cari sunglass macam rayban :)

tAG 2 FRENS : tak taw sempat ke tak, tapi saya tag @majdah dan @zhie xi :)


10 comments:

Majz said...

erk...sempat lagi ker?? shade oh shade!! j0m g kdai rm5 g beli..haha

haziQah said...

haha jom2 smpat je join :) seblom kul 1159 pm :)

zhie xi (^_^) said...

is joined... :)

Fahmi said...

antara contest yg saya tak akan masuk... contest yg memerlukan saya bergaya :-)

semoga Iqa menang :-)

haziQah said...

zhie xi : yehhhh :)
fahmi : ahha sy ske bgaya tp kdg2 je ble ada mood..thnks for the wish :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

haziQah said...

tq pinky momma :)

Rainbow said...

perghhhh..meletop ! rock

haziQah said...

haha gmbr fb je :p

haziQah said...

haha gmbr fb je :p

Google