Thursday, March 26, 2009

gambar boleh menceritakan banyak perkara

Anis's


Okay, here's the rule: Use Google Image to search the answers to the questions below.Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer. After that tag 7 people


*The Age Next Birthday*

masih mengaku diri 21 sebenarnya..22 tu sem depan haha

*Place i do like to travel*

nak rasa ketenangan yang nyata

*Favourite place to be*

hotel avvilion kat port dickson !!! sangat best ok..aku nak honeymoon kat situ pun tak pe tak payah pergi luar negara.baik kan saya bakal suami? ahha..ada ke? :p

*Favourite food*

yeh..saya seperti upin & ipin..tak kisah pun kalau makan ayam goreng macam ni hari2.sape nak lawan habiskan ayam goreng sampai licin mesti kalah punye hoho

*Favourite thing*

laptop vaio saya..kalau dapat warna merah jambu pasti hati ini lebih berbunga2

*My nickname*

haha tak sangka ada acronym untuk ini juga

*Favorite color*

saya tak tahu suka warna apa sebenarnya. tapi kalau baju lebih tertarik warna merah jambu lagi.tapi warna lain pun saya suka jugak.warna hijau, biru, hitam, ungu so saya suka semua warna

*Hobby*

semestinya melayari internet sampai bosan

*Bad Habit*

datang kelas lambat.haha sem ni memang selamba la.tapi lecturer tak pernah marah sebab saya bukan lambat yang sungguh menjengkelkan :p

*My Luv*

tanpa mereka siapa lah saya eceh..

*Wish List*

camera DSLR.!!! kenapa lah masih tak buka kokorikulum fotografi lagi sob2


Ok so here's the thing, whoever who gets tagged will have to write down 10 things or more about the person who tags him/her.

1. kenal ANIS sebab kitorang satu sekolah rendah sama n kelas sama darjah 1 n 2 kot.darjah 3 dia da pindah.betul tak nis?
2. lepas tu lost contact sampai lah tiba2 satu hari yang bahagia ada orang tegur saya di myspace."ni haziqah auni skola rendah kat sec 18 ke?" wahaha..internet memang jejak kasih heee dia terjumpa saya di komen kawan kolej dia
3. kenangan dengan dia I : tengok gerhana matahari sama2.mama dia suh tengok dalam bekas air.tapi saya tak nampak pun..masa tu darjah 2 kot hehe
4. kenangan dengan dia II : masa sepupu saya datang umah kecik2 dulu dia pun join sekali main2 bersama
5. identiti ANIS ialah dia mesti pakai eyeliner dan saya cemburu melihat dia pakai eyeliner dengan cantik hihi
6. famili ANIS kecik je.tapi masa kecik2 dulu saya tak pernah jumpa abang dia.taw dia je ada abang je he
7. terkantoi dengan ANIS masa kat Nandos Subang Parade..haha ANIS syyhhhhh..! :)
8. ANIS comel
9. saya masih ada lagi gambar dengan dia masa main barbie kecik2 dulu
10. kami memang kawan baik dulu kan? ;)

Fadilah's

1. Do you think you're hot?
//haa..memang panas la lagi2 cuaca panas sekarang ni kat terengganu kan hoho

2. Upload your favourite picture of you.

//semasa sampai di hotel mayang sari ,dungun masa tournament golf KAGUM

3. Why do you like that picture?
//sebab..semua orang posing dengan sangat bergaya.

4. When was the last time you ate pizza?
//makan dengan ejah kat giant

5. The last song you listened to?
//imran ajmain - selamat ulang tahun sayang

6. What are you doing right now besides this?
//baca nota fiqh islami.boleh ke hoho

7. What name would you prefer besides this?
//nak nama ni jugak ;)

** 5 person huh?

1) eda @ Evi Lolyta
2) syuzana
3) mohd Annas
4) nuyu
5) biha

8. Who is no. 1?
//eda kawan menggedik saya lalalala

9. No. 3 is having relationship with?
//he..tak taw la x knal sgt baru kenal dlm golf hehe

10. Say sumthing about no. 5
//junior saya yang sangat baik

11. How about no. 4?
//student account n kenal juga dalam blog.tapi kalau terjumpa kat jalan senyum jugak kat dia tapi tak tahu la dia kenal saya ke tak hehe

12. Who is no. 2?
//mempunyai cara belajar yang sangat hebat iaitu dengan bermain game bila da tensen belajar :p


9 comments:

Evi LoLyta said...

kamu pon kwn menggedik sy jgk.. hahah.. asyik nk berkepit bermanja dgn kamu jek ngeh2 :P

fezaL Mohd said...

haha menarik sungguh tag anda nih
byk persamaan. :)

nuyu farhan said...

sangat sukakan ayam goreng jugak..hehe
nyummm3~~

nuyu farhan said...
This comment has been removed by the author.
_anees^ said...

yer ker ada lg pic kita?
hahahaha!!!!
terima kasih!!! :P

syyyyyy...:D

Syuzana said...

bukan time tension je...time x tension pun main gak...bila masa stdy ntah :p

[Fadilah Diyana] said...

haziqah,thanx ya jawab tag tu...sebenarnya soalan terakhir tu memang mengelirukan...ramai yg salah jwb...sebab sebenarnya tanya pasal 5 person yg bakal di tag...ehehe...by d way,thanx ...

13may said...

rajinnya buat tag :D

haziQah said...

EVI LOLYTA - yeh.jom menggdeik lagi :p

FEZAL - ye ke banyak psaman? tang mane tu

NUYU - ayam gireng kat kak nik sdap...!

ANEES - Aah ada lagi dlm simpana. wlcome ;)

SYUZANA - main pon tetap dapat DL hihi

FADILAH DIYANA - welcome, owh kite paham cuma malas nak tag org je hehe

13 MAY - da org suh buat tpksa la buat hoho

Google