Thursday, May 05, 2011

Terengganu Wedding Photographer : Majlis Perkahwinan Husna dan Hafriz


 

Sabtu lepas, 30 April 2011 adalah perkahwinan rakan sekelasku, kak Husna dan pasangannya Hafriz. Memang da plan nak pergi wedding dia kat Dungun, Terengganu tapi sedih tak dapat pergi sebab tiket bas semua dah habis. Tu laa..lain kali beli awal2. Time orang cuti tu...confirm la ramai balik kampung sob2


Jadi hanya menunggu gambar2 yang akan diupload oleh mereka2 yang pergi. Tapi yang bestnya, kak Husna pilih wedding photographer kat Terengganu yang saya recommendkan, encik Lokman Hamid,photographer rasmi majlis diorang..weee..Encik Lokman upload kat FB gambar2 yang beliau tangkap. Cantik semua gambar, dia ditambah dengan kak Husna pun cantik jugak di hari perkahwinan dia.. Tiga baju tu heheh...


Walaupun kami tak pergi, kami telah mewakilkan junior2 pergi. Ampun ye kak..Gambar dari FB Nad

Baraka allahu lakuma Wa baraka alaikuma Wa jama’a bainakuma fi khoir
Semoga berbahagia dunia akhirat dan melahirkan zuriat yang soleh ,solehah, dan comel2, bijak2 cm kamu berdua.. amin...


Nak contact Terengganu Wedding Photographer : Encik Lokman Hamid, klik website dia :) Gambar2 dr FB Encik Lokman Hamid





4 comments:

Nuyu Yusof said...

hoho..bestnyee..kitorg nnti bulan 6 nak g penang..budak cls kawin..1st time la kire smpi penang ni :))

acan ketot said...

cntek nye gmbr dye...

haziQah said...

nuyu : spe kahwin? kak sha ke? wah best nye mst knvoi kn hehe

acen : hoho bkn gmbr kte..cilok gmbr org len ;)

Ihsan Arifin said...

tetibe rase x sabar nak kawen ;)

Google