Wednesday, June 22, 2011

Contest sempena tamat Latihan Industri

Buat julung2 kali nya, saya nak buat contest sempena saya nak habis latihan industri di Nexus Mediaworks Sdn. Bhd. Practical kat sini memang best, rasa sayang sangat kat company ni, macam2 pengalaman dapat, suka duka tapi itu lah yang best.


Contest yang saya nak buat ni sebagai penghargaan kat company saya juga. Senang je contest ni

Hadiahnya adalah coklat2 yang sedap atau voucher berharga RM 50!

Tarikh tutup adalah : pada hari Jumaat ni, 24 Jun 2011 sempena saya habis praktikal , pukul 6 petang

Cara2nya :
1. Like Facebook Fan page ni http://www.facebook.com/PaylessVoucher
2. Ajak at least 5 orang kawan anda untuk like page Payless Voucher jugak dan list kan link facebook dan blog mereka di entri blog anda. ( wajib ada facebook, sunat ada blog ).


3. Masuk website http://www.payless.com.my/ dan join deal ni. Senang je just klik join dan sign up. Boleh dapat free facial berharga RM 168!
4. Buat entri dalam blog anda pasal contest ni blog anda dan link kat kat blog saya ni , aunieZ

Pemenang dipilih berdasarkan berapa ramai kawan2 yang mereka dapat ajak untuk join facebook fan page Payless Voucher

Dalam entri blog anda nanti, details2 ni amat diperlukan
1. link facebook anda
2. link facebook 5 orang kawan anda

Jom join..tak rugi masuk! Jasa baik anda amat2 dihargai :D

Tinggalkan entri blog korang dalam ruangan komen ya ! :)



3 comments:

TWEETY BERT said...

menarikk... saya nak cubelah hehe

aunieZ said...

hehe jom2 cuba :)

Siti Khadijah said...

haha. wajib ade fb sunat ade blog :p

hm, syg Nexus. :D

Google