Wednesday, June 15, 2011

Dorrati and Danial's Wedding


Wedding again ! as I told u before, saya memang suka pergi wedding apatah lagi tolong menguruskan majlis perkahwinan. Kali ni majlis perkahwinan sepupu saya, Dorrati dan Danial. They are sweet couple dan muka dorang macam sama kan? Ramai kata macam adik beradik so that’s mean jodoh kuat :D

On nikah day, saya dan kawan 2 jadi pengangkat dulang hantaran. See, baju ktorang sama, bukan berzanji ya. Haha suara tak sedap nak berzanji pun. Suara makcik2 lagi sedap
Lepas nikah, kami berfotogedik dengan pakcik dan abang jurugambar yang sporting. Dorang yang suruh posing macam2 style

Ni askar2 pengantin lelaki. Semua dah bapak orang dan orang2 tua. Kami je muda2



pengantin perempuan on her nikah day

Untuk hari bersanding tema untuk keluarga adalah purple dan pengantin pula pakai baju biru yang lembut. Bilik pengantin suci putih ala2 snow gitu

berselawat

dian, maj iqa


pelamin

bilik pengantin putih

doorgift

the food


6 comments:

Majz said...

errr..kalu muka mcm adik bradik jodoh kuat?? certain org je kot...tp bg sy, xleh trima knyataan tuh..hehe

haziQah said...

hehe brg yg lpas jgn dikenang :p

Anonymous said...

wah.. korg buat pesembahan nasyid jugk ka?/


-> X-bsc

aunieZ said...

buat persembahan karoke je :p

Anonymous said...

eh knape mcm tak nampak dhiya masa wedding? dia tak dtg ke?

aunieZ said...

aaha of cos dhiya dtg cuma x amik gmbr dia sbb dia videographer hehe

Google