Tuesday, August 16, 2011

Day 1 — Your favorite song

Lagu kegemaran saya? Oh serius tak tahu yang mana satu. Takde yang spesifik kerana selalunya ikut keadaan semasa. Contoh keadaan semasa, kalau ngah frust menonggeng, dengar lagu yang jiwang karat 80an; kalau tengah bahagia, dengar lagu2 yang happy, kalau rasa macam baik , dengar nasyid.

Tapi belek punya belek lagu2 yang ada dalam laptop ni, rasa2nya lagu kegemaran adalah More than Words, Frankie J , lagu yang penuh maksud dan romantic :P








More than words is all you have to do to make it real

Tapi lagu feveret all time tentulah lagu dari VE dan Bruno Mars

Eh wait..lagu Lucky – Jason Mraz pun lagu feveret juga, siap berangan nak berduet nak buat persembahan dengan siapa tah hahaha

Tapi selalunya aku cepat bosan dengar yang sama.

Teka teki : lagu apa yang takkan jemu dengar sampai bila2?


.

.

.


.





Jawapan : ayat2 Al-quran. Paling sedap dan enak didengari terutamanya di bulan puasa ini sambil boleh dapat pahala


3 comments:

Faris Adli said...

"kalau rasa macam baik , dengar nasyid."

memang aku paling suka ayat ni...

lagu favorite aku terlalu banyak...lebih dari seribu..salah satunya lagu negaraku :-)

Cik Muda Sae said...

more than words mmg evergreen....

aunieZ said...

faris : ko mmg bnyk lagu :p

cik muda sae : kan..best dgr x jemu..tp bnyk kali dgr jemu gk ehhe

Google