Saturday, August 06, 2011

Kejutan Hari Jadi


Birthday tahun ini saya dapat dua surprise. Walaupun bukan pada hari kelahiran tapi ia cukup bermakna. Sebenarnya saya dapat bau juga ada kejutan yang akan datang tapi terkejut juga sebab lupa dan leka dengan kerja.

Kejutan pertama adalah dari rakan sekerja. Sebelum balik pada hari itu, admin kata ada meeting dengan bos. Uwaaa..dah la saya mahu pulang cepat. Katanya ada meeting tentang office baru. Emm takpe la nak buat macamana. Kita follow aje la. Masuk bilik meeting siap bawa notebook dan botol air sebab takot lama meetingnya. Bos pun dah menunggu kat bilik meeting. Saya pun menunggu la mereka yang lain masuk bilik meeting. Kemudian bos suruh padam lampu. Masih tak syak apa2, sebab ingat dorang nak buat presentation. Tiba2 mereka masuk dengan dua biji kek . Wahhh terkejut dan terharu saya.. memang tak expect  langsung la. Sayang rakan sekerja saya di Nexus :D

Kejutan kedua adalah dari sahabat baik saya, Khadijah dan Majdah. Saya tidur kat rumah dorang. Lepas mandi, keluar toilet, tiba2 dua orang ni tercongok depan pintu toilet sambil buat muka comel dan memegang kek dengan suasana dalam bilik gelap. Haha berapa lama agaknya mereka berposing dan menunggu saya di luar kamar mandi

Jadi hari jadi ke 24 ini saya ada empat kek . yehhh alhamdulillah :D Terima kasih banyak2 atas kejutan hari jadi ini. Saya sayangkan kalian semua. May god bless you






p/s : kisah ini adalah sebelum puasa kehkeh


5 comments:

Fahmi Raazali said...

bulan puasa... awal2 pagi... baca entri pasal kek... buat terliur free jek... tak patut... ini tak memang tak patut...

best keje kat tmpt yg layan kita baik2 nie kn :D

aunieZ said...

hahah tak patot..oops..dugaan tu..heehe..

best2 syg nk tinggal kn cni

Salmiza S. said...

untunglarr sblom puasa ~ kalau dh ? xblh nak merasa nie semua kan ?

aunieZ said...

hehe thn dpan stat pose msa bday sy huhu

aiNa yaZiD said...

aiyoo..best nye dapat kek. haish, tergugat iman tgk kek gebu ni. hehehe =P

Google