Wednesday, August 03, 2011

Dugaan bulan puasa

Dugaan bulan puasa tahun ni memang hebat

#Walaupun boleh balik rumah selepas kerja pukul 5pm, tapi hanya boleh sampai ke rumah sejam kemudian sedangkan sepatutnya perjalanan hanya mengambil masa 20-30 minit. Pakcik polis rajin sangat jaga trafik dicampur pula jalan yang entah bila nak siap

#Bazar ramadhan. Oh crowded nya. Saya ingin pergi ke bazaar ramadhan UniSZA dan Gong Badak Terengganu. Rinduuuuuuuu


#Dapat voucher buka puasa di hari pertama puasa oleh Yahoo Malaysia sebab join training di hari pertama puasa di The Gardens Hotel and Residence. Tapi tak boleh nak pergi bulan puasa tapi kena balik awal. Akhirnya voucher yang hanya valid sehari itu je burn begitu sahaja, tak de rezeki


6 comments:

shafiqabdshukor said...

bnyk2 la bersabar ye..
sempat lg kan nak bukak pose kat umah kalo jalan jem pon...
hehehe

Salmiza S. said...

best nye ! tapi nk buat mcm mana dh xde rezeki~ :"(

teratai said...

insyaAllah ada rezeki lain tu..:)

aunieZ said...

shafiq : aah masih smpat lg bbuka di rumah :)

salmiza n teratai : betul2..nt ada rezeki yg lain mnyusul :)

faddegorgeous said...

haziqah- awk keje kat area mana?

aunieZ said...

kte kje kat bndar puteri puchong

Google