Monday, January 12, 2009

cukup sudah berfoya2 di utara


seperti entri yang lepas aku sudah khabarkan aku ke UUM utk program KARNIAWAN. tapi buat masa ni rasa masih kurang rajin nak updet hehe ini hanya intro sebelum cite yg keseluruhanya akan diposkan ari2 dalam blog ni. beila menggoogle JARNIAWAN jumpe jugak la rmai yang da updet cite psl karniawan kat blog masing2 . laju betul diorang updet

seperti KARNIAWAN yang lepas ,KARNIAWAN kali ni jugak bagi kesan dan kenangan yang bermakna dan manis dalam hidup aku.macam2 benda baru aku belajar n ramai kawan baru aku kenal..best sgt..walaupon aku ni tak de la peramah sangat tapi at least dapat kenal orang baru kan n dapat tengok gelagat n ragam manusia lain2 dari semua universiti kat malaysia ni. ade 2 universiti yang bukan malaysia pon ade jugak. kalu nak tahu universiti mana tunggu next updet

dalam masa aku pergi 'bercuti2' kat utara malaysia ni banyak la pulak event kat UDM ni..tapi alhamdulillah tak de kat UDM sebab tak de la best mana event nya hoho

balik2 je UDM ada dua kuiz menanti aku, kuiz HCI ( human computer interaction ) n SRE(software requirement engineering).alhamdulillahkuiz HCI da buat pagi tadi n boleh jawab sume kot. sipa bawa nota yang aku buat sebelum g UUM

ok la tunggu next updet kalu nak tahu cite yang lebih menarik ;)


2 comments:

~ilyanie_usyuk~ said...

erm x sabar nk tgu next update..hehe

rajin dia join karniawan..

gud!

=)

aizat@kampus said...

welcome to malaysia...bukan2 terengganu..ahaks

Google