Wednesday, January 28, 2009

anugerah blogger kiut

terima kasih keada saudara Izzudin yang sudi menganugerahkan saya dengan award ini.1st time dapat award..sungguh terharu..hoho..blog yang cute ke tuan punya blog yang kiut? aggagagaga

kepada yang tersenarai seterusnya menerima award dari saya..sila la terima... tak nak buat tag pon tak pe



PERATURAN TAG INI.. 1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda. 2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. 3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnye (anda di-tag). 4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnye dan menyatakan nama mereka di blog anda. 5. Jangan lupe melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.

TAG

10 fakta bukan auta

1. aku suka makan ayam..ayam goreng..sup ayam..nasi ayam..apa2 je la ayam aku suka..

2. hari2 mesti buka laptop , baca nota pon dalam laptop

3. boleh hidup tanpa TV tapi susah nak hidup tanpa internet

4. ketagih dengan blog, terutamanya baca blog orang yang tulis dengan idea sendiri n cite tu tak didapati di blog lain

5. sangat sibuk sekarang ni tapi suka dengan kesibukan tu sebab bagi kita sentiasa ada keja nak buat tapi kadang2 tensen dengan kesibukan itu sebab sedih semakin kurang masa untuk akhirat tapi lebih banyak masa untuk dunia
6. suka tulis blog pasal hal berlaku sekeliling terutamanya pasal MPP . bukan sebab benci tapi pada MPP tapi sebab sayang kat MPP la selalu komen pasal mereka. kalau bukan saya yang komen siapa lagi nak komen? bukan semua orang ada kat UDM ni ada blog sendiri n boleh tulis pendapat. sekurang2nya mereka tahu suara mahasiswa. blog saya ni pon da jadi blog kesukaan MPP kan :p

7. semakin kurang suka dengan politik. sebab nya politik semakin kotor padahal politik itu bersih..politik negara pon sudah kotor apatah lagi politik kampus. n tak suka ada pilhanraya umum ke dun ke parlimen ke yang menyebabkan U terlibat. kerahan mahasiswa/i ke program2 politik amat menjengkelkan

8. suka masak tapi sekarang ni jarang masak sebab duk kat asrama kan..cuti pon kejap je..da lama tak tunjuk bakat memasak hoho

9. dulu tak suka lai ci kang tapi sekarang da suka, dulu tak suka kerang tapi sekarang da suka jugak..banyak dulu tak suka tapi skang da gemar..cuma sushi n durian saje tak gemar2 lagi

10. jarang tengok movie yang dipasang di laptop sendiri kecuali bila dah bosan tahap supernova, jarang jugak main game sebab rasa tu tak de faedah

penerima award seterusnya :
1. Evi LoLyTa
2. Putera An-nur
3. Shaiham
4. Ainul Qalb
5. Syuzana


tak tahu la student2 UDM da perasan ke belum tapi nak cerita jugak..website UDM n portal pelajar UDM sudah berwajah baru..suka tengok ..sudah setanding dengan U lain punye website..semakin bangga menjadi warga UDM walaupun tak de konvo..ooOpss...!


5 comments:

Syuzana said...

syu pun suka tengok website n portal UDM...memang bertambah maju & menarik berbanding yang lama...konvo 2 bakal ada...dah ada orang pesan suh syu beli bunga dah ni..hehe

haziQah said...

betul2..best kan tengok web udm yang baru..

ahha..sapa yang suh syu bli bunga tu..laki ke pmpuan hehe meh beli bunga ngn k.iqa..ahha..

konvo..konvo..bila ko nak muncul..? penat da aku nak jawab kena tanya oleh ex2 kusza huhu

Evi LoLyta said...

mantap UDM skrg ! ahaha. ble convo ? nk bg bunga kt abg2 FKI yg hensem jek ! 'kesah' kak iqa ? hahaha tu aim eda !

haziQah said...

ahha..nk bg penyu boleh? owh convo...kalau dapat gerai cnfirm2 aku bz tlg buble bsnes hehe

Bodysnatcher said...

cun, warna nye pun smart

Google