Tuesday, May 25, 2010

Rahsia..nak taw ke?

++ TAG BEsT DARI Madihah ++

sebab saya bosan duk dalam lab ni , tak de wat keje selain daripada online ( oh projek kau tak buat ke? dah siap da kot..buat sambil tidur di tengah malam. ish2 :P). cerita lain nanti dulu..mari kite settel hal tag mengetag ni

Soalan yang di tag ialah :

1. 3 nama pada inbox saya
celcom : TTM 3, Ernie, Asmaa salsabila
maxis : TTM, Hairi Ramli, cahsyara

2. ringtone utama dekat handphone
celcom : ringtone nokia haha malas nak cari lagu lain
maxis : f*** you - Lily Allen

3. apa yang saya buat pada pukul 12 tgh malam tadi
tengok the Nanny

4. orang terakhir bersama saya
rakan sekelas Java di Lab Multimedia

5. warna-tshirt yang saya pakai sekarang
saya pakai baju kurung merah campor pink sikit2

6. benda terakhir yang saya buat
makan sekut

7. 3 perkara benda yang anda suka buat setiap hari
online facebook,tengok the Nanny, sms <--- tak berfaedah langsung

8. duit yang ada dalam wallet
haha perlu ke kira..tapi bawah RM50 la

9. camner hidup..
gitu la..sama je.. kejap naik kejap turun sob2

10. bila kali terakhir jumpa my mama my mummy?
masa cuti raya cina hari itu..wuwu

11. mummy saya kat mana
kat rumahku, syurgaku

12. malam tadi, orang terakhir cakap dengan saya
ejah

13. surprise terbaru yang i dapat
surpriseee.!!! surprise yang kawan saya yang mempunyai suara comel itu sudah berpunya

14. benda yang baru dipinjam dari kawan apakah?
tidak ada mungkin

15. my bf..
bf? boyfren tiada..bestfren ada...

16. apa yang rasa sekarang..
rasa sakit dada dan sedikit tertekan

17. nak share dengan siapa
share dengan..Allah je

18. saper tau rahsia saya
ejah, majdah, eda soraya

19. diorang simpan ke rahsia tu
insyaallah simpan lelok..kalu tak i side kick u olll haha

20. nak tag ker
zhie xi
iniAku

AWARD CREATIVE BLOGGER versi Eddyboyz86. dari MineMixs

TAHNIAH
Tarikh AWARD ini tercipta : 05 - 05 - 2010 / 3pagi :
Tarikh RASMI di sebarkan : 08 - 05 - 2010 / 3ptg :




:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::

PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.

kretif gila buat award ni..rajin sungguh :)


4 comments:

Ratu Syahadah said...

TTM tu spe, TTM3 tu spe~~hahaha... owww syasya pun ada gakk ;P hehe gud2..

haziQah said...

haha org yang sma la mereka itu..ala msg yg ayat2 je huhu

Anonymous said...

hehe u side kick i, i side kick blk lor... :P hehe miss u >.<

iniAKU said...

aduh dear..x pasan tag tu..but, sabar ye..will do~hehe

Google