Saturday, May 01, 2010

tag : ratu syahadah, minemixs, ainulqalbu

tag dari ratu syahadah

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


saya tiada photo album yang spesifik dalam laptop ni dan saya main suka je letak gambar2 di mana2. tapi saya amik ni dalam folder UDM 6 yang bermaksud sekitar UDM semester 6

mula2 buka folder ni, folder basketball yang menjadi pilhan ..


masa ni kami main basketball untuk sukan fits. cuba tengok siapa yang sebenarnya sedang memegang atau merampas bola hoho

bila tengok kat folder tu baru perasan yang folder2 ini tidak disusun mengikut nama. jadi susun balik folder , tertubiklah gambar ini sebagai gambar ke 8


gambar ini diambil ketika nak amik hadiah plak untuk sukan FITS. temanya pink, saje nak dengki kak dayah yang memang suka warna pink wakakakaka

tag dari minemixs


1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda?
saya akan tikam belakang dia balik. agak2 sempat tak? :p

2. 6 orang dihati anda?
keluarga kecil saya. alamak sudah cukup 6 orang., lagi BCS 6, alamak da terlebih 29 orang, UDMers, alamak ini dah beribu2 orang

3. Anda rasa anda comel?
saya rasa saya comel sebab sokmo je orang kata saya comel. dah 40 kali kot harap2 ia menjadi satu doa lalalala

4. Single or taken?
single but not available. jawapan biasa, jawapan artis perasan T__T

5. Blog yang mana anda suka?
nurulism, evilolyta, pamiesz, hanis zalikha

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
semestinya bukan setiap hari. bila da rasa dengan bilik sendiri baru akan kemas. alamak macam mana nak kahwin

7. Lagu yang terakhir anda dengar?
lagu F*** you , Lily Allen kot

8. Last text message?
k.qish mahu datang bilik

9. Last phone call?
hery potter lalala

10. Hari terakhir anda menangis?
dah lama juga tidak menangis. syabas!

11. List 5 warna kegemaran anda?
pink, hijau, purple, oren, merah

12. Orang yang terakhir anda ber'YM' ?
izzah tanya ada guna gmail tak

13. Game yang anda paling suka ?
farmville tapi dah tak larat nak menuai

14. Adakah anda pemint MCR?
menatang apa ni

15. Ape perasaan anda masa jawap tag ini.?
bila nak habis wuwu

16. Anda rasa tag ini best?
biasa2 je

17. Tag lagi 10 orang.
untuk penerima yang lain pula calon-calonnya ialah :
-junior aisyah

tag dari ainulqalbu

1. selongkar beg anda, xkisah la beg duit ke, beg tangan ke, beg bimbit ke, i dont care!

ini handbag yang dibeli di sabah tempohari


2.ambil gmba barang2 dan tag kan gmba tersebut.
3.ceritakan serba sedikit kenapa anda memerlukan barang itu berada dalam beg setiap hari setiap masa.
4.akhir sekali, tag 5 orang.


pertama-tama kali dan selama-lamanya, dalam beg mesti ada beg lagi. mesti la ada beg duit. beg duit ini tak banyak duit pun malah sudah buruk yang amat, apatah lagi menggelikan. sesiapa yang rasa hatinya murah, boleh lah menghadiahkan saya wallet semasa hari jadi ku yang ke 23.


bukankah ini sinonim dengan haziqah auni? ya ..ya..saya sangat suka benda ini dan kalau boleh nak kumpul banyak2 lagi


bagi saya, pendrive amat penting di bawa ke mana2 sebagai alat mempertahankan diri. tak percaya ke? memang tak boleh dipercayai. mana la tahu kot kot ada orang nak bagi gambar cunke, lagu best ke, movie seronok ke. dengan adanya pendrive, segala masalah akan dapat disettlekan


sejak entah bila pak guard udm membuat operasi, Oops Tipu Aje, saya membawa kad matrik ke mana sahaja apabila mahu mengeluarkan diri dari UDM. tengok lah kad matrik saya sudah lunyai yang menunujukkan saya sayang sangat pada UDM


buku nota dan pen, bukankah gaya orang bijak walaupun sekarang ini zaman tanpa kertas


3 comments:

ASCH said...

matric card 2 pesal tutop muke???

Anonymous said...

sbb muke pic tu serupo dgn muke artis...lalala~ :p

Syuzana said...

nak komen comel2 la ni...
kak ika...ada tag utk kak ika...sila ke blog syu yer :)

Google