Monday, May 24, 2010

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY


omigawd..look at those bags..lawa gila..! saya jatuh hati bila kali pertama tengok!

jumpa giveaway dari blog syuzana

terus rasa nak masuk..kata orang tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?


ni hadiahnya. cantik kan? jom masuk..tinggal satu hari je lagi..

BAGAIMANA NAK MENYERTAINYA

- Menjadi follower TOTE BOUTIQUE (Blog baru ini)
- Membuat entry tentang giveaway ini di blog masing-masing
- meninggalkan komen tentang entry anda
- Pemilihan menggunakan RANDOM ORG
- Period 14th May 2010 - 25th May 2010



rekaannya sume unik yang penting cantik dan tak dapat di mana2 kecuali kat blog tote boutique saje.

mesti orang akan rasa cemburu tengok beg anda kalau anda pakai beg tote ini ke kelas, kuliah , kerja, bersantai. mesti semua orang akan tanya kat mana beli beg cantik ni..?
-kat Tote boutique la..
-berapa harganya?
-cantik lagi berpatutan :D

and the best is..tuan blog bermurah hati bagi dua beg untuk giveaway ni. satu untuk giveaway yang colorful tu dan satu lagi beg color sweet pink tu untuk posting paling cantik. posting saya cantik tak? hehe





2 comments:

Syuzana said...

join juga ye...good luck!!

haziQah said...

hehe gud luck too :)

Google