Friday, December 26, 2008

Result oh keputusan…

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnia nye dapat kite bla..bla..eh apa ni macam penghargaan dalam majalah sekolah plak hehe
Alhamdulillah result sem 3 akhirnye keluar jugak lpas penat student UDM duk dpan computer tgu result yg tak kunjung tiba bagai pungguk rindukan bulan..result kuar pada 23 Dec dlm kira2 kul 3 petang kot..sebelum tu aku da x de mood nak check result sebenarnye..tgu je la orrg sms kata result da kuar..owh result lmbat kua sebab ada masalah dgn server UDM..server down masa hari sepatotnye result kua..

Alhamdulillah nak taw result aku? Boleh lah..sesuai dgn apa yg aku usahakan..tak banyak pon.sikit je...dapat 3.11 je ..menurun..ye la..sem lepas mmg aku ’rajin ’ sgt..so dapat la apa yang aku usahakan selama ni hehe...insyaAllah sem dpan nak rajin lagi..ohh..itu mungkin azam tahun baru..

Cite psl result..rmai yang search portal UDM tapi tersasar ke blog aku..hohoh klakar plak rasanye..femes kejap blog ni..eceh tapi bnyak yang tersasar psl PRK ari tu..

Nak ucap tahniah kpada sahabat2 yang berjaya mendapat dekan..putera anNur..maisarah, ong yew chuan yang memang susah nak dikalahkan ..bnyak ’ong’ betul la ni ong..hehe

Aku balik UDM ari ni ..26 dec bus trans kul 9.30 am..eh knapa cepat sgt..? x de la..mana ada cepat pon..27 dec daftar asrama..28 dec plak da start kuliah..walaupon 29 dec tu cuti awal muharam..ahha..jadi pelajar yang baik la..balik awal..kwn aku kbanyakan nye balik lewat..ade yang pas new year baru balik pon ada..huuhu..sunyila lagi UDM ni nanti..da rindu sgt kat UDM..capat la balik heee

Selamat belajar kembali..!


Cop..cop..perasan tak..tak perasan ke..ala tak kan tak perasan kot..ehe pandai pon..layout sudah berubah kan..maaf la kepada sesapa semalam yang cuba akses blog ni tapi tak dapat sebab masih di bwah pembinaan..ni pon tak siap lagi sepenohnya..tunggu la balik UDM baru siapkan kot.owh nama blog ni pon da berubah dari ’hijrah menuju Allah’ kepada auniez..kenapa auniez? Sebab nama saya pon auni kan..Cuma tmbah ’ez’ untuk menunujukkan blog ini kepunyaan auni..dulu memang tak suka sangt nama tu..tapi bile da besar2 ni.sayang plak rasa tak guna nama tu..n guess wat? Sepatot nye masa masuk UDM mahu menukar nama panggilan daripada ’haziqah’ kepada ’auni’ tapi sedihnya tak berjaya..sebab masa pertama kali introduce diri kat oranag kat UDM sudah guna nama ’iqa’ jadi kekal la nama tu kat UDM skang..tp ada la beberapa kawan yang kadang2 saje guna nama ’auni’ mcm best je panggil ’auni’ hehe


7 comments:

nabihah said...

salam kak iqa..dapat pointer ok 2.. kak ija dapt baper kak?

Evi LoLyta said...

sape je 'org' pngl auni ? ngeh2... nk pngl jgk bley ? :P anyway, nice layout ! comey2.. c u yea.. nk blig tgnu dh ni jap lg :P

aizat@kampus said...

Pak Uda- Bagus2 ada zam yer...teruskan ye nak
Sastera sawan- Perubahan masa kini yg wajar diambil berat umpama baldi yg diisi air...pulak daa...Pendekar Bujang Lapok- Kalo tukar nama bujang lapok kpd bujang auniez blh?coz x kawen lg..ngeh~
Calon Parlimen P36- Kita perlu membawa angin perubahan yg sihat kpd penduduk KT terutama kpd mereka yg ada blog cun mcm 'auniez'!
Blogger- Terima kasih di atas perubahan blog anda...tuttttt...
Mak Cik Esah- Nak,blog tu pe bende?
Nek Kuala Berang- Nok, blog tu pe 'natang'?~sekadar mengusik!
Putera Annur- nantikan perubahan blog sy.But now,sy kena buatkan blog utk Persatuan Penduduk Taman Pahlawan~Tender buat blog...ha3
P/s-Teruskan Usaha di Tahun Baru!

cavendish said...

sejok ati tgk cik auni iyerr.. tkr layout siap.... nm pom auni.. best2. sebenarnya sy nk panggil auni tp ramai sgt duk panggl kak iqa.. rs janggal plak.. result sy pom trn.. tekanan tol.. tp sy xrs sgt sb sy mmg xstudy mn pun sem lps..

[Fadilah Diyana] said...

ooo,patutla semalam xbleh masuk...ada suprise rupa2nyer...ehehe...awk,tahniah ye...yang penting maintain 3.oo pointer...awk,nama awk memang dah best...haziqah auni...sebab tu kalau tag kita akan letak nama penuh awk...=D

Norazmi Samsudin said...

salam iqa tahniah ek..anyway good luck for next sem..kim slm kat sumer....study rerajin tau...ingat peluang x datang 2 kali....

haziQah said...

NABIHAH - alhamdulillah ok la tu kot hehe..k.ejah dapat tinggi cket dr akak nak taw tnya la dia ;)

EVI LOLYTA- ahha..sapa ye pnggil saya dgnnama 'auni' hoho sapa2 pon bleh pnggil auni c u 2..rndu kat eda heee

AIZAT - bujang auniez? ahha..nmpak kasar plak bunyi nye..cpt2 la cntik kan blog ye kite tgkblog sapa plg cun huhuh

CAVENDISH - bleh je pnggil auni sila2 hehe sma la kite x stdy sgt jugak sem lpas..

FADILAH - yeh..SURPRISSSEE ! tq..tp kite tak seterer awk lghe..yep saya suka kalu org pnngil nama pnoh saye ;)

AZMI - thnks kau la punca inspirasi ku hehe gud luck jugk ok..insyaAllah salam akan dismpaikan

Google