Wednesday, December 03, 2008

impian menjadi reality

Yes alhamdulillah..akhirnya impian aku menjadi knyataan..impian menjadi reality..bukan fantasi..ia reality..berkat ilahi..( lagu trganu ..haha)
Impian apa tu..mcm la bsar sgt..ehe..akhirnya dapat jugak la aku merasa nandos setelah kempunan minggu lepas kn..


mengorder makanan bsama mak

Kali ni..pas maghrib aku drive g SACC g nandos la..ngn mak n adek2..abah ngn adek laki aku g solat isyak dulu kat masjid..


extra hot !

Sampai..kami terus order..aku order extra hot..sdap woh..walaupon pedas tapi masyuk tahu..makan dgn sos dia lagi la sdap taw..


masyuk sgt makan

mari mengon9 sebentar

Sblom tgu mkanan smpai..bleh la on9..tgk2 blog ni..rindu la tak dpt tgk blog ni..sehari bagaikan setahun x jumpe kekasih ku blog..hoho


muka puas ati

Apa pon saya mmg puas ati dan syukur sbb dpt makan nandos..rezki tak da mingu lpas..so dpt la rezki minggu ni ..jgn riso ..kalu da rezki kite tak ke mana..

lagi satu impian ku ..er..bukan impian la sgt..komputer sudah sehat semula..slamat kmbali komputer utk digunakan sampai lebam..he..pas ni tak da la demam rndu kat blog lagi huhu


12 comments:

Faris Adli said...

bersyukur la kita dapat menikmati makanan kerna di luar sana masih ada lagi yang kebuluran tidak makanan...

nak komputer cepat sihat senang je..kena la tahu jaga dengan betul dan pandai betulkan bila rosak..ni motherboard apa pun tak tahu..huhuhu..nasib baik aku tak jawab mak papan atau papan mak.hehehee

aizat@kampus said...

so ape lg?jom mengimarahkan dunia bloggers skrg!banzai!!!!

haziQah said...

FARIS ADLI - Ahah ye baik2..saya akan blaja bsungguh dan meluaskan ilmu ttg komputer sbg plajar ijazah sarjana muda sains komputer pembangunan perisian UDM ..he lupe la COA blaja mother board apa..pas hafal jwb exam pastu lupa la..huhu

AIZAT @ KAMPUS - mari2 gegarkan blog!

[Fadilah Diyana] said...

awk,kita pun nak sgt makan nandos...jarang dpt makan coz ayah kita xske nandos...so hanya gi bila ayah outstation...skang dah lama xmakan nandos...windu nye ayam pedas,french fries pedas...yummi2...

13may said...

:)

Salam Aidil Adha

Evi LoLyta said...

wahaha xsempat mkn nandosssss huhu

haziQah said...

FADILAH- lain kali jom la join kite mkn nandos bapak kite suke sg mkn nandos heee

13 MAY - salam aidiladha jua ;)

EVILOLYTA - hoho..kat ganu tak de nan dos.kelate ado ko? hihi

izzat aziz said...

best ke nandos?
x smpai niat lg nk pg rasa..hehe
nmpk cm best, bleh msk dlm
"at least once before die list".. haha

[Fadilah Diyana] said...

alhamdulillah,kita pun dah dpt makan nandos...sedap giller...xjeles dah..eehehe

haziQah said...

IZZAT AZIZ - owh sgt best tak terkata lagi best dari maggi hot cup yang tbakar hehe

FADILAH - alhmdulillah rezi tak ke mana kn..

Mohamad Shaiham Ibrahim said...

wah wah wah.. suke sangat dier leh bawak kete.. sebenarnya saya ni pun salah seorang yg sangat obses ngan kete.. ha ha ha.

kalau leh bawak kete sepanjang2 jalan pun tak per (dengan syarat x jem -kalau jem saya akan bertukar wajah-)

Hidup Bawak Kete!!! Banzaiiii

haziQah said...

SHAIHAM - ahha..komen di entry yg salah ke? he mmg suka bawa keta tp keta auto la..keta manual kancil je boleh..yg lain rasa nak pecah kpala sbb cuak bwa manual haha

Google